хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Україні доведеться постати перед судом за викраденого палестинця

Хто памятає - вчора я розмістив замітку про викрадення жителя Палестини, що одружений на українці спецслужбою Моссад, і ось продовження.

Дружина викраденого палестинця Вероніка Абусісі має намір подати до суду на Україну, оскільки українська влада порушила Конституцію та Декларацію з прав людини.Про це повідомляє Kyiv Post з посиланням на Вероніку."Я збираюся подавати на Україну до Конституційного Суду, а також до Суду з прав людини в Страсбурзі", - повідомила вона."Я збираюся притиснути – грубими словами – батьківщину, яка офіційно не підтвердила викрадення мого чоловіка з території України", - водночас зазначила вона в коментарі "Українській правді".За її словами, Україна порушила 25 статтю Конституції, яка говорить про неможливість висилати за межі держави або передавати іншій державі громадян України.За її словами, Абусісі, мав вже готовий дозвіл на проживання в Україні.Вероніка повідомила, що позиватиметься також проти Палестинської Автономії  та держави Ізраїль у зв'язку з "бездіяльністю Палестинської Автономії, і нахабством Ізраїлю".У коментарі "Українській правді" вона повідомила, що збирається подавати до суду найближчими днями. "Завтра-післязавтра, найближчими днями", - додала вонаЖінка також повідомила, що написала прохання про зустріч із головою СБУ Валерієм Хорошковським і чекає на відповідь, однак не вірить, що це відбудеться скоро."Я вражена. Ізраїль вже сьогодні визнав факт викрадення мого чоловіка, а Україна досі не визнала, що цю людину було викрадено з території України", - сказала вона.Вероніка відкинула будь-які звинувачення її чоловіка у терористичній діяльності."Це голослівні звинувачення, які не мають під собою нічого", - зазначила вона і додала що Ізраїль зацікавлений у знаннях її чоловіка щодо електростанції.Вероніка також висловила упевненість, що метою перенесення засідань суду без пред'явлення звинувачень Абусісі є спроба вибити з нього зізнання."Те, яким чином вони спілкуються з моїм чоловіком, яким чином вони намагаються його довести до певного стану… це робиться, щоб знайти підстави для звинувачень", - зазначила вона.

Українська правда

PS: мені цікаво, як наша держава збирається приймати гостей на Євро-2012, коли туристи, приїхавши в Україну можуть опинитися не на футбольному матчі, а десь у тюрмі Моссад, ЦРУ, чи застінках ФСБ-КГБ.

19

Коментарі

122.03.11, 11:11

Як би хто нашого придуркуватого презедента викрав...

    222.03.11, 11:16

    Нахабні пархаті рила

      322.03.11, 11:27


      Дуже треба мосаду той палестинець? Їм головне знищити імідж України на світовій арені! Треба сказати, що роблять це дуже майстерно, і наші горе-політики за копієчку і ярмолочку напялить і стіну плачу взасос поцілує.

        анонім

        422.03.11, 13:28

        А якщо той чоловік і терорист, що це міняє? З приводу нього є рішеня суду в якому він визнаний виним? Хочаа і в такому випадку його мали депортувати офіційно. Але є ще питання -- а як з прикордониками, які пропустили через кордон агентів мосаду з викраденим чоловіком? Вони ніякого заону не порушили? Хоча жиди є настільки "обраними", що всі їхні справи є "законими". Тут без Коліївщини не зарадиш.

          Гість: Лютый Гриня

          522.03.11, 13:41Відповідь на 1 від Romantik14

          Тільки кому воно треба???

            Гість: Лютый Гриня

            622.03.11, 13:42Відповідь на 4 від анонім

            А якщо той чоловік і терорист, що це міняє? З приводу нього є рішеня суду в якому він визнаний виним? Хочаа і в такому випадку його мали депортувати офіційно. Але є ще питання -- а як з прикордониками, які пропустили через кордон агентів мосаду з викраденим чоловіком? Вони ніякого заону не порушили? Хоча жиди є настільки "обраними", що всі їхні справи є "законими". Тут без Коліївщини не зарадиш.А ви думаєте хазарову дарма орден рицаря дали???

              анонім

              722.03.11, 13:48Відповідь на 6 від Гість: Лютый Гриня

              А той орден на мотузці? Буде на чому вішати.

                822.03.11, 13:54Відповідь на 5 від Гість: Лютый Гриня

                Тільки кому воно треба???Може б євреям життя покращив

                  922.03.11, 14:05Відповідь на 3 від Білотур


                  Дуже треба мосаду той палестинець? Їм головне знищити імідж України на світовій арені! Треба сказати, що роблять це дуже майстерно, і наші горе-політики за копієчку і ярмолочку напялить і стіну плачу взасос поцілує.
                  100%

                    1022.03.11, 15:36

                    Так можна будь-кого в Україні безкарно викрадати

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна