хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Маразм крокує по Україні

 

Услід за Одесою та Житомиром червоні прапори вивісять у Севастополі


Депутати Севастопольської міської ради 15 березня одноголосно проголосували за рішення «Про використання копії Прапора 
Перемоги у заходах на знак пам'яті про Перемогу у Великій Вітчизняній війні та звільнення міста-героя Севастополя від фашистських загарбників». Про це Тижню повідомили у прес-службі Компартії.

Торік фракціям КПУ тільки в двох з чотирьох районних рад Севастополя вдалося прийняти це рішення - тоді комуністи зіткнулися із затятим опором «біло-блакитного» більшості. «У цьому році «регіоналам» вистачило розуму підтримати таке важливе для жителів міста рішення», - сказано в повідомленні.

Зокрема, в рішенні міської ради сказано: «Під час урочистих заходів, присвячених Дню Перемоги та Дню визволення міста Севастополя, що проводяться в місті-герої Севастополі ... використовуються копії Прапора Перемоги. ... Копії Прапора Перемоги в обов'язковому порядку вивішуються на флагштоках будівель органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, поряд з Державним прапором України та прапором міста-героя Севастополя».

Нагадаємо, рішення вивішувати 9 травня в День Перемоги червоні радянські прапори на адміністративних будівлях в області вирішили також депутати Житомирської обласної рада. Ще раніше аналогічне рішення ухвалили депутати Одеської міської ради.

Тиждень
13

Коментарі

121.03.11, 13:23

    Гість: скоро удалюсь

    221.03.11, 13:23

    не, маразм шагает по блогам политкопирайтами

      321.03.11, 13:32

      Вбий в собі совка стань вільним !!!

        421.03.11, 13:38

        Краще б вони свічки по церквах ставили, чи тихенько вдома поминали.... Весь світ святкує перемогу в другій світовій, але для нас вона була ГРОМАДЯНСЬКОЮ ВІЙНОЮ насамперед. Що ж тут святкувати??? Це не маразм. Це вирок нації.

          521.03.11, 13:42

          Эта красная свол*чь должна красненьким покапать...любят коммуняки кровь пускать. Сублимация налицо. Дождутся и ответных мер от народа. Хотя с этим там трудности.

            622.03.11, 14:16

            В день скорботи вивішувати прапори неіснуючої держави? Маразм...

              722.03.11, 22:31

              *