хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Знову ті самі граблі



 "Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!" - під таким гаслом у понеділок вирушає на Київ зі Львова та Луганська "автомайдан".


Знову ті самі граблі... Б"ємо чолом перед добрим царьом просимо наругать бояр і т.д. і т.і. Можна подумать, що якщо знімуть кровосіся, то щось зміниться. І податковій відмінять і зарплати зразу дадуть і вообщє жить станєт лучшє жить станєт вєсєлєй. Невже не зрозуміло, що все робиться по вказівці з Банкової??? Люди де Ваш розум... Знову ми бєз палітікі і прєзідент священная корова.... Не дай Україну олігархам... І як будете не давати якщо президент працює на олігархів, а трогати ви його боїтесь??? Майдан злили своїм ми бєз палітікі...
6

Коментарі

121.03.11, 11:45

> І як будете не давати якщо президент працює на олігархів,

1.Необхідно щоб це всі усвідомили.
2. Знайшли того здатного бути президентом, хто на олігархів не працює.
Чи є такі ?

    221.03.11, 13:35

    Нну с Луганска понятно (они по-другому никак - их ставленник рулит), но львовянами удивлен. Чем думают? точно не головой.

      321.03.11, 13:48Відповідь на 2 від Amiran

      Нну с Луганска понятно (они по-другому никак - их ставленник рулит), но львовянами удивлен. Чем думают? точно не головой.Згадую шахтарські страйки.
      Зібрався колектив на стадіоні і висуває вимоги: "Уряд у відставку, цементне опудало з шахтного подвір'я бульдозером "вигорнути" тощо..."

      А "крикуни" верещать: "толька бєз палітікі - толька бєз палітікі"....
      Повертаються "горлопани" з Київа: "Уррря, пабєда! Будєт у нас мьіло душістоє і партянкі пушистьіє..."

      Через 3 місяці не стало ані мила, ані онуч, всі компартійні вождікі залишились недоторканими та потихеньку перетворились на крутих бізнесменів, а шахту розорили дотла. Тільки у нас 50 малих підприємств годувалося, кожну гайку, вартістю 40коп шахта купувала у них за 50 грн.

        421.03.11, 13:50Відповідь на 2 від Amiran

        Так заправляє всім Продан та Асамблея Малого та Середнього бізнесу, не без участі яких ровалений був Майдан 2 бо відітєлє бєз палітікі, що ви хочете, щоб вони пішли проти президента???

          521.03.11, 13:51Відповідь на 3 від Східняк

          Отож. Без "палитики" никак нельзя - все что взгромоздилось во власть с помощью политики, можно убрать таким же способом, никак не уговорами.