хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Хлібні репресії. Руки геть від журналіста!

Заст. губернатора Луганської області В. Пристюка - Р. Мірошник, зажадав від керівництва телекомпанії «Інтер» негайного спростування інформації про відсутність хліба, яка з'явилася 7 березня у репортажі Руслана Міщенко.

У громадських колах Р. Мірошник уславився душителем демократії, в останній раз він проявив свої таланти, керуючи установчими зборами по створенню громадської ради при губернаторі, куди увійшли тільки ті громадські організації і профспілки, які й без тридцяти срібників готові плазувати і прислужувати владі

У разі якщо журналіст «Інтера» Руслан Міщенко не дасть спростування, його загрожують звільненнити з роботи.

Звертаюся до всіх журналістів, в ці складні для всієї країни часи, проявіть солідарність і згуртованість, не допустіть, щоб чесний громадянин Руслан Міщенко став черговою жертвою знахабнілої зграї, яка обізвала себе владою.

Встаньте на захист правди і справедливості, якщо знадобиться підтвердити сюжет Руслана, я готовий це зробити в будь-який момент і де завгодно, тому що є безпосереднім учасником і свідком цих подій, саме СОГ «Трудовий Рух« Солідарність» проінформував широку громадськість, про ситуацію з хлібом в шахтарських містах, тому ми готові стати поруч з вами.

За кожного чесного журналіста потрібно боротися до останнього, бо інакше чого ж ми тоді стоїмо.

К. Ільченко
СОГ «Трудовий Рух «Солідарність»

-----
Майдан-Інформ. Констянтин Ільченко першим оприлюднив інформацію про нестачу хліба на Луганщині.

http://maidan.org.ua/static/news/2011/1299867554.html
15

Коментарі

111.03.11, 23:53

Так і хочеться пригадати: "А был ли мальчик?" Не буде журналістів , не буде й критики. І заживемо ми спокійно. А що хліба не було - то тільки здалося і журналюги збрехали!

    212.03.11, 01:47

    "За кожного чесного журналіста потрібно боротися до останнього"...
    І за кожного чесного блогера!

      312.03.11, 13:03

        412.03.11, 19:08Відповідь на 2 від Julia Taneta