хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Послущал и вспомнил. ОТЧЕТ ЗА *НЕЙМОВЕРНЫМ ТРУДОМ НАЖИТОЕ- маг..




Поздравляю ВСЕХ.  Состоялась*беседе с (НАРОДОМ)* -Акуратно ПРИЧЕСАНЫМ и ЖИЗНЕРАДОСТНЫМ и очень ГОСТЕПРЕИМНЫМ!!!. Текст *ОТВЕТОВ* введуд в програму учебников для изучения. ПО этому поводу вспоминаю ЛЕОНИДА ИЛЬИЧА БРЕЖНЕВА и его легендарную *ЦЕЛИНУ* и *МАЛУЮ ЗЕМЛЮ*. Старшее поколение знает что не знаниее этих великих трудов просто расценивалось как невежество.

И вот отчет за целый год. Жаль, что непрозвучали вопросы как прожить пенсионерам за пенсию СТЕЛЬСАХА -более 120тыс грн. или Где взять денег в пенсионный ФОНД  РЕНАТУ *АХМАТОВУ*, ведь его состояние за прощедщий год вырос говорят только в ПЯТЬ РАЗ. а прирост ВВП Украина АЖ  НА целых  4%. Не забыли уточнить  Про стимулирование молодых чиновников, чтобы не становились корупционерами, А вот что делать УЧИТЕЛЯМ .Преподавателям и Воспитателям дет садов, нянечкам, мед сёстрам, врачам и........80% населения страны. Прошу извинения за корявость стиля написания.

 

11

Коментарі

126.02.11, 06:42

80% населению страны - учиться у народов Северной Африки - поэтому и не ответили

    анонім

    226.02.11, 07:16

    Чомусь мені здається, що сама ідея ставити, навіть гострі, питання цьому бидлові на троні -- помилкова. Своїми питаннями противники Хама тільки підкреслили його значущість. Варто було проігнорувати сам захід. При чому -- проігнорувати демонстративно.

      326.02.11, 08:52Відповідь на 2 від анонім

      Чомусь мені здається, що сама ідея ставити, навіть гострі, питання цьому бидлові на троні -- помилкова. Своїми питаннями противники Хама тільки підкреслили його значущість. Варто було проігнорувати сам захід. При чому -- проігнорувати демонстративно.це ж заздагеледь підготовлений захід, так що дефіциту з "бажаючими" задати питання у будь якому разі не було б. Насправді, мені ввижається, що такі заходи опозиція обов"язково повинна була б використовувати: треба було готувати обструкцію, як у Львові, тільки більш організовано та продумано. Але опозиція у нас бездіяльна та безініциативна.

        426.02.11, 10:25Відповідь на 2 від анонім

        В цьому сенсі мені імпонує позиція дівчат з Фемен... "Звідки ти взявся такий п..."
        І інших питань немає.

          анонім

          526.02.11, 10:29Відповідь на 4 від Perovdupu

          Згоден. Сам спосіб постановкки і зміст питання опускає Хама. Всі інші концентрують на ньому увагу. І вже тому є недоречними.

            626.02.11, 13:22

            Вчора забанили одного коментатора на Фокусі за те, що він нібито побачив у трансляції з різних міст одного й того ж журналіста. Сама я не дивилась цю клоунаду - у мене алергія на головного персонажа, але ж цікаво, чи й справді то був такий "прямий ефір"? А коментатора жаль - відразу 3 червоних квадратики вліпили.