хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Лівійські аси з України

По тому, як наші вищі військові чини України з "відмороженими писками" стверджують, що ніхто з наших українських військових льотчиків не перебуває на службі в Лівії, стає абсолютно зрозумілим - там літають наші. Також зрозуміло без пояснень - не діючі військовослужбовці Збройних сил України, а колишні...
Вловлюєте всі нюанси правди?..
А чи не варто розповісти народу, що після служби у різних "миротворчих місіях" більшість військовослужбовців звільняються з служби в українській армії, хоча власне тепер вони є дійсно обстріляними і фаховими ветеранами, на яких і можна покластись у формуванні професійної армії. Та силою нікого не втримаєш, а за гроші - які у нас в армії гроші... Навіть курам на сміх не вистачить!
Фактично більшість українських вояків повертаються з миротворчих місій додому тільки для переоформлення документів на резервістів, бо вже мають домовленості про подальшу службу в якості найманцв у різних точках світу, в тому числі - і Лівії.
От скажіть, чому з усіх можливих варіантів, американске агенство назвало саме українців пілотами літаків, що розстрілюють повстале населення? Бо як там може опинитись білорус, росіянин, узбек, китаєць чи японець, а тим більше американець, німець чи навіть італієць або бразилець - смішно про це й казати. А українець - сто відсотків! Бо куди бідоласі податись, коли рідна країна як мачуха...
У нас в Україні готують льотчиків щось у 3 вузах, а літати їм нема на чому! Нема в України нових сучасних літаків! Ні сучасних вертольотів нема! А втій же Лівії того добра: і літаків, і вертольотів надсучасних - повно за нафтодоллари накупили - літай і заробляй! Тоді як авіаінститутів у Лівії навпаки - нема!
Житуха нашим спецам за кордоном! Особлиов якщо денатуратний спирт не будуть вживати, бо нетак давно 5 льотчиків з воєнспеців-найманців отруїлось...
Я взагалі не здивуюсь, якщо виявиться колись, що і сомалійськими піратами керує хтось з наших українців - дуже схожа їх тактика на козацькі рейди по Чорному морю на турків.
Я взагалі вже нічому не дивуюсь в нашій країні, славній Україні!
Я тільки  думу обдумую про те,  де мені йти на війну: чи тут у себе проти рідної влади, але задурно, чи десь податись на захист нерідної влади, але за добрі гроші?
А ви про що подумали? І що надумали?

Богдан Гордасевич
м. Львів-Рясне

67%, 12 голосів

6%, 1 голос

28%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
18

Коментарі

123.02.11, 15:50

З вашими словами повністю погоджуюсь, але хотів би лише додати, що коли постало питання про розстріл демонстрантів і Каддафі видав наказ, що всі пілоти, що відмовляться виконувати наказ будуть страчені, на Мальті приземлилися два лівійські Міражі, пилоти яких одразу ж попросили політичного притулку. Чому те не зробили пілоти МиГів?

    223.02.11, 18:18

    Нам не звикати бути найманцями...

      324.02.11, 12:04

      Тільки у Полтаві у військовій частині далекої авіації скоротили 5000 чоловік.+ іще Дубно, Стрий - безліч інших точок.Навряд чи "наші вищі військові чини України з "відмороженими писками"" взагалі уявляють - куди занесла доля цих людей.

        Гість: modus vivendi

        424.02.11, 15:29

          52.03.11, 15:41Відповідь на 2 від Mamay_

          Нам не звикати бути найманцями...Але час звикати бути господарями на власній землі та відвикати воювати найманцями десь за чужі інтереси.

            62.03.11, 15:44Відповідь на 1 від viktor67

            А я знаю, що наші якби і стріляли, то як імітацію, бо гроші треба відробляти, але ставати злочинцями теж нема сенсу - то все розумні хлопці, як денатурат не п*ють...
            Лівійці етнічні не можуть стріляти в своїх - це теж ясно.
            Кадафі гаплик. От що далі буте - оце вже гаплик іншої форми

              72.03.11, 17:41Відповідь на 5 від Богдан Бо

              Нам не звикати бути найманцями...Але час звикати бути господарями на власній землі та відвикати воювати найманцями десь за чужі інтереси.Скажіть це тим, хто "тікає" за шматом ковбаси замість, щоб боротися і будувати своє тут! Та чи можна їх звинувачувати в цьому?

                83.03.11, 14:41Відповідь на 7 від Mamay_

                Ну так а чим я займаюсь?
                Саме цим!

                  93.03.11, 23:11Відповідь на 8 від Богдан Бо

                  Подяка