хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Полтавські міліціонери жорстоко побили журналіста



Правоохоронці викрали журналіста та намагалися змусити його написати явку з повинною у крадіжці трактора. Зараз журналіста госпіталізовано.

25-річного журналіста представництва "5 каналу" у Полтаві Юрія Стеценка госпіталізовано 28 січня після побиття співробітниками Полтавського міського управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області.

Про це повідомив сам Стеценко. З його слів, 28 січня близько 15:00 його було викрадено співробітниками карного розшуку біля будинку Полтавського міськуправління юстиції по вулиці Стешенка, 6.

"Коли я вийшов з юстиції, до мене підбігли двоє невідомих... кілька разів ударили по голові, від чого я знепритомнів", - сказав Стеценко.

Коли він отямився, то побачив що перебуває в автомобілі Daewoo сірого кольору, співробітник карного розшуку Артем Мочалов, якого він знав, підвозить його до чорного ходу будинку міськвідділу міліції по вулиці Сковороди, 2-Б.

"Вони затягли мене на другий поверх у свій кабінет і відключили мій мобільний телефон", - сказав Стеценко.

Співробітники міліції вимагали від журналіста написати явку з повинною у крадіжці трактора.

Після того, як журналіст відмовився написати відповідну заяву, міліціонери протягом 4 годин били його по голові й спині.

Коли журналіст пред'являв їм своє посвідчення, міліціонери лише сміялися у відповідь.

Згодом Стеценка було відпущено, а потім госпіталізовано у хірургічне відділення 2-ї міськлікарні Полтави, де лікарі встановили в нього перелом ребра, струс мозку, численні забиття м'яких тканин на животі й спині.

Батько журналіста подав скарги на незаконні дії працівників міліції в прокуратуру Полтави, управління Служби безпеки України й Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області.

Начальник відділу у зв'язках із громадськістю УМВС у Полтавській області Юрій Сулаєв підтвердив факт побиття журналіста, додавши, що зараз співробітники відділу внутрішньої безпеки обласного УМВС розслідують цей факт.

ТСН.
27

Коментарі

131.01.11, 07:37

Ці "люди" відчувають вседозволеність і явно працюють за вказівкою зверху. Такого дарувати не можна.

    231.01.11, 07:40

    одне слово-банда при владі

      331.01.11, 09:01

      Країна бандитів та їх ланцових псів - мєнтів

        анонім

        431.01.11, 09:13

        От тільки "5 канал" не підтвердив, що цей чоловік є їхнім журналістом. Кілька років тому він їм свою апаратуру давав - от і вся співпраця. Липовий цей журналюга. Мабуть, провокація від якоїсь дрібної опозиційної сили ("Тризуб" чи "Свобода" щось таке).

          531.01.11, 09:20

          Жах! Що може бути ще гіршого, як у нас: банду при владі охороняє від народу банда в мундирах...

            631.01.11, 09:36Відповідь на 4 від анонім

            От тільки "5 канал" не підтвердив, що цей чоловік є їхнім журналістом. Кілька років тому він їм свою апаратуру давав - от і вся співпраця. Липовий цей журналюга. Мабуть, провокація від якоїсь дрібної опозиційної сили ("Тризуб" чи "Свобода" щось таке).одним словом, он разогнался и сам ударился несколько раз головой об стену, а потом несколько раз уронил себя об землю? Интересная трактовка события...

              анонім

              731.01.11, 09:41Відповідь на 6 від Amiran

              Познайомитесь з тризубівцями особисто - в усіляку маячню почнете вірити. Ці екстремали на що завгодно підуть. Припустимо, його справді побили менти, що цілком можливо в сучасній Україні. Але ж і журналіст бреше... Якщо прагне справедливості, хай скаже правду.

                831.01.11, 09:50Відповідь на 7 від анонім

                пока на слуху поведение ментов-экстремалов, а не трезубовцев. Трезубовцы все как-то чаще пребывают в положении избиваемых, арестовываемых...Вряд ли они будут ламать себе бошки, чтоб экстремально доказать всему миру, что их избивают за правду. Слишком уж это все притянуто за уши.

                  анонім

                  931.01.11, 10:05Відповідь на 8 від Amiran

                  Трезубовцы все как-то чаще пребывают в положении избиваемых, арестовываемых...Це такий піар. Їх заарештовують, піарять і відпускають. Нічого їм не загрожує.
                  Вряд ли они будут ламать себе бошки, чтоб экстремально доказать всему миру, что их избивают за правду. Слишком уж это все притянуто за уши.Коли я кілька років тому з ними познайомився, мене сильно вразив їх фанатизм. Повірте, психіка у них нездорова, причому у всіх поголовно. Після того я здатен повірити в що-завгодно.

                    1031.01.11, 10:24Відповідь на 9 від анонім

                    Трезубовцы все как-то чаще пребывают в положении избиваемых, арестовываемых...Це такий піар. Їх заарештовують, піарять і відпускають. Нічого їм не загрожує.
                    Вряд ли они будут ламать себе бошки, чтоб экстремально доказать всему миру, что их избивают за правду. Слишком уж это все притянуто за уши.Коли я кілька років тому з ними познайомився, мене сильно вразив їх фанатизм. Повірте, психіка у них нездорова, причому у всіх поголовно. Після того я здатен повірити в що-завгодно.
                    никогда не говорю никогда. Но возможностей проявить свою нездоровую психику предостаточно у всех. Разве можно назвать депутатов зРады людьми с нормальной психикой, учинивших свалку недавно? И как нормальному человеку себя можно адекватно вести с ними при общении? То же касается и ментов.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна