хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Аналіз продуктів ЗМІ

Шановні теле- та радіо-глядачі! Чи не так починається звернення Вашої улюбленої програми на TV чи Radio, чи є вона у вас, за що ви до неї придивляєтесь, прислухаєтесь,нею насолоджуєтесь...чи навпаки, вона  вам не подобається, але це не заважає вам її дивитись жваво критикуючи.
Шановні, прошу вас не оминути "гострим слівцем" це опитування  і дати на нього змістовне пояснення, це є дуже для мене важливим дослідженням.
Особливе прохання до друзів та людей яким не байдужий інформаційний простір України!
 І, якщо можете вкажіть, Ваше ставлення до тих чи інших каналів та засобах (вдалих на Вашу думку чи ні) подачі інформації в суспільство.
Отже питання:
Чи є програма(и), до якої(их) ви небайдужо ставитись, важливі саме емоції які виникають  у вас при перегляді, завдяки чому ви приділяєте їй свій час.

7%, 2 голоси

34%, 10 голосів

59%, 17 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
27

Коментарі

14.01.11, 08:45

Моя відповідь №3, бо в мене перерізали конкуруючи провайдери мою антену з чотирма каналами, але ні я ні моя родина від цієї втрати не постраждала. Щодо радіо, я люблю радіо, але тільки пісні(що не є саме його продуктом), колись давно любила концерти на замовлення ,але пісню СВОЮ заказати не можна та ще інколи доводиться слухати те, що люди мають казати один одному, а не розтрачувати особисте у масовці. так багато буває повідомлень, що і пісні ,хоч якоїсь,не дочекатись.

    24.01.11, 09:09

    Мій власний варіат№4"Дивлюсь і злюсь(і це мені не подобається).Останнім часом,особливо це спостерігалось на НГ,український продукт зникає з екранів,а їх місце зайняли низькопробні російські.

      34.01.11, 09:40Відповідь на 2 від Davigadoff

      Дякуючи тобі, відредагувала питання

        44.01.11, 10:03

        Там нічого дивитися. Я обмежився Інтернетом. Останнім часом багато читаю. Почитати є що. А дивитися по телевізору немає нічого.

          54.01.11, 10:41

          Щось воно якось каламутно сформульовано. Пробую розібрітися: 1.Чи є в мене улублена програма? На радіо є і не одна, на телебаченні нема. Улюблені програми мені подобаються, до них я прислухаюся і насолоджуюся. А є такі на телебаченні і радіо, котрі я дивлюся і слухаю, але не з задоволенням, просто стежу та оцінюю. Втім, здається, скоро можна буде сказати, що телебачення я не дивлюся. Бо дедалі більше його опановує попса і брехня. На радіо - залежно від хвилі, студії, програми.

            64.01.11, 11:02

            Ну... маю трішки пояснити... я наприклад інформаційник. Тобто людина, яка створює інформаційні приводи і зацікавлює журналістів до співпраці ( крім цього я ще пишу власні матеріали та виступаю на тв та радіо). Так от є таке поняття як медіа-замовлення, тобто цілеспрямована подача інформації, що націлена на створення тієї чи іншої атмосфери... більшість журналістів та інформ менеджерів провідних компаній вже плюються від чорнухи яку їх змушуть знімати і показувати власники каналів. Для того щоб їх запокоїти зара придумали таку фішку - "ви знімаєте не чорнуху, а показуєте владі недоліки роботи".... це зара мусують різноманітні "тренера" про те мене це мало заспокоює... адже я переконаний, що якщо недоліки для влади знімаєте от і показуйте їх владі... а я в новинах хочу мати збалансовану інфу

              анонім

              74.01.11, 11:13

              дивлюсь,не дивлюсь,а все одно злюсь! все обмоскалене! куплене тими їхніми примітивними,дурними,дибільними,деградуючими серіалами (типу "щасливі разом" або "героїчними" бойовиками....
              телепередачі російською...вже і рідне слово чуєш рідко

                84.01.11, 11:19

                майже не дивлюся, лише новини і документальні фільми інколи, від різних шоу і серіалів взагалі вивертає, радіо теж дуже рідко слухаю, інет -мій основний канал інформації, зазвичай, в мене день починається з перегляду новин і пошти на укрнеті, дуже зручний сайт, мені подобається.

                  94.01.11, 12:03

                  Дивлюсь і плююсь, весь простір забитий рашівським непотрібом!!!

                    104.01.11, 12:11

                    З ТБ в мене повний капець, маю 140 каналів. Люблю дивитись кіно, але частіше за все зкачую з інтернету - кидаю на диск і дивимось с жінкою залюбки без реклами. Раніше постійно дивився новини. Зараз ні - дуже дратують. А безпосередньо ТБ - маю улюблені канали: Discovery (4), Animal Planet, Viasat Nature - напрямок зрозуміло... Тому моя відповідь 1. Ці канали створюють просто чудові програми

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна