хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Наліпки Бандери в домашніх умовах: скільки коштує і як поширити

Щоб гідно відзначити 1 січня - День народження провідника (актуально до 20-х чисел січня), вам знадобляться наступні речі:

Макет наліпки (люб'язно наданий Благодійним фондом Україна-Русь):



його можна скачати прямо з цієї статті. Тиснете правою кнопкою миші і обираєте "Зберегти зображення як...". Для і.юа: спочатку тиснете лівою кнопкою миші, зображення відкривається, а потім зберігаєте його вищезазначеним способом.


Ціна: безкоштовно


Принтер струменевий:


Ціна: 400-1000 грн.


Система неперервного подання чорнил (СНПЧ):


Ціна: 350 грн.


Власне самі чорнила:


Ціна: залежить від вашої моделі принтера, кількості кольорів та якості чорнил. Повний комплект для популярних 4 кольорових принтерів Canon обійдеться в 50 грн. за 200 мл  кожного кольору. Виходить 250 грн. 


Папір самоклеючий:  

Ціна: 70-130 грн. / 100 листів формату A4.


Підрахувати точно, скільки піде чорнил на друк, не виявляється можливим. Розраховуйте, що на 1 лист А4 витрачається приблизно 1 мл чорнил відповідного кольору. Мінімальний прийнятний формат для однієї наліпки - А6. Тобто на одному надрукованому листі у вас міститиметься 4 наліпки. Відповідно на друк 100 листів у вас піде половина чорнил і вийде 400 кольорових наліпок.  Собівартість однієї наліпки становить близько 1 грн.

Ітого: 
Обладнання: 350 грн., (з принтером 750-1350 грн.);
Матеріали: 320-400 грн.;

Всього: 670-750 грн., (з принтером 1070-1750 грн.).


ЯК ПОШИРИТИ НАЛІПКИ У ВАШОМУ МІСТІ

1. Передусім, розрахуйте ваші сили, скільки чоловік у вашому патріотичному осередку. Якщо ви один - краще не беріться за це. Виготуйте стільки наліпок, скільки зможете розклеїти.

2. Сплануйте свій маршрут. Бажано, щоб це були людні місця або ж вулиці, повз які проходять основні транспортні шляхи вашого міста. Розподіліть поміж друзями, хто де буде розклеювати.

3. Визначте оптимальний час. Це повинна бути темна пора доби і щоб у цей час на вашому маршруті не було людно. Варіанти: 9 година вечора робочого, 7-8 година ранку вихідного дня. Разом із друзями погодьте єдиний час, коли ви буде проводити акцію.

4. Одягніть теплі, зручні речі та взуття.

5. Кожен активіст вашої групи повинен ОБОВ'ЯЗКОВО мати при собі мобільний телефон з поповненим рахунком.

6. Тактика розклеювання наліпок наступна: поки один клеїть, інший стоїть на варті. Якщо у групі троє, тоді два клеють, а один спостерігає. Вартовий повинен попереджати своїх у разі, якщо в його полі зору з'явиться патруль міліції чи інші особи, що можуть нести небезпеку. Також вартовому слід споглядати і проїзджу частину, де можуть з'являтися міліцейські "бобики". Вартовий повинен стояти позаду тих, хто клеїть. Також йому можна дати фотоапарат для фіксації результатів вашої праці. 

7. Як повернетесь додому після акції, викладіть ваш фотозвіт в інтернеті. Надішліть і нам, ми допоможемо його поширити:  [email protected]. Якщо під час акції фотографії не робилися, сфотографуйте наступного дня.

ВИ І МІЛІЦІЯ

1. Якщо так сталося, що вас затримали, головне не хвилюйтеся, не панікуйте. Не чиніть фізичного опору працівникам міліції. Не підписуйте ніяких протоколів, не хапайте руками речі, які вам можуть дати (ніж, чийсь телефон, тощо).  Вам можуть сказати, що ваш друг в усьому зізнався, - не вірте цьому.

Якщо затримання сталося з політичних мотивів, у вас будуть детально розпитувати де ви взяли наліпки з Бандерою. Відповідь проста: "гуляв по вулиці, до мене підійшов якийсь хлопець, дав 20 гривень і попросив розклеїти". Детально: Ваші права при затриманні і арешті.

2. Якщо ви стали свідком затримання своїх друзів, НЕГАЙНО повідомте про це їхніх найближчих родичів. Якщо ви або вони перебуваєте в якійсь партії, негайно повідомте про затримання обласне керівництво. Поширюйте інформацію в інтернеті, також напишіть нам [email protected]. Пам'ятайте: чим більше людей дізнаються про затримання, тим менше часу триматимуть у відділку ваших друзів.

3. Звичайно, якщо ви будете дотримуватись правил безпеки, то вас наврядче затримають. Тому не треба боятися проводити такі акції. Ви нічого незаконного не робите, а максимум, що можуть натягнути за розклеювання наліпок - це 51 гривня штрафу. Та при правильному реагуванні людей просто відпускають, бо протокол з цього виду правопорушення повинна складати інспекція з благоустрою міста.

І пам'ятайте: доки триває боротьба - переможених немає. За нашу Велику Україну!


22

Коментарі

131.12.10, 00:50

    Гість: Астроция

    231.12.10, 00:55

      Гість: Ariшка

      331.12.10, 00:57Відповідь на 2 від Гість: Астроция

      это что было? Мы попали на подпольное собрание?

        431.12.10, 00:58

        чуть подправить надо: герой мааааленькой части украины ))

          Гість: Астроция

          531.12.10, 00:59Відповідь на 3 від Гість: Ariшка

          Мы раскрыли подпольную типографию

            631.12.10, 01:01Відповідь на 5 від Гість: Астроция

            не мешай: детки в партизан играютсо )

              Гість: Астроция

              731.12.10, 01:02Відповідь на 6 від Q2

              Пусть играютсо . Доиграютсо

                831.12.10, 01:05Відповідь на 7 від Гість: Астроция

                лучше б таблицу умножения распечатали )

                  931.12.10, 01:06Відповідь на 3 від Гість: Ariшка

                  а раньше свинцовые шрифты по подушкам ныкали

                    1031.12.10, 01:07Відповідь на 3 від Гість: Ariшка

                    Аххаха , чому підпільне? Навпаки, відкрите.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна