хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Посилилася деградація штучної «російської мови»

Прочитав в інеті статтю. Прочитайте й ви. Досить актуальний матеріал у світлі останніх віянь про "дуязичіє".

Отже:
За повідомленнями російських ЗМІ, вчені з філологічного факультету Санкт-Петербурзького університету під керівництвом професора Асиновського в ході обширної дослідницької роботи встановили, що усна мова росіян має мало спільного з класичною російською граматикою. В рамках наукового дослідження вони цілих три роки вони вішали на шию добровольцям диктофони і записували їхню мову так, як вона звучить насправді.

Результати розшифровок нагадують хаос. Практично всі традиційні одиниці, з якими лінгвісти, що спеціалізуються на природних мовах, звикли мати справу, абсолютно не працюють: ні фонеми, ні морфеми, ні речення. Наприклад, осцилограма чітко показує, що відмінностей між закінченнями в словах «рижий» і «каждую» в природній мові просто немає. Про граматичні форми того чи іншого вчені просто здогадуються.

Фахівці пояснюють, що це говорить про те, що в природній російській мові граматичні значення за допомогою закінчень і суфіксів більше не реалізуються. Реально немає флексій, вони в природі не зустрічаються. Їх неможливо почути, їх неможливо вичленувати. Є слова, які, як здається росіянам, вони постійно використовують. А насправді росіяни їх взагалі не вживають. Замість них вони говорять «вот», «блін» або щось подібне.

Більше половини слів, використовуваних в природній мові, не означає взагалі нічого. Це щось подібне до «э», що заповнює мовну паузу, або того ж «вот» — слова, що дозволяють встановити контакт із співбесідником. Але це зовсім не слова-паразити, з якими традиційно доводиться мати справу лінгвістам. Саме з їх допомогою, тобто, доповнюючи слово мімікою, інтонацією і жестом, росіяни, позбавлені свого природного угро-фінського говору, як примітивні дикуни намагаються передати сенс.

Нагадаємо, що так звана російська мова дуже молода. Вона була створена наприкінці 18 століття німецькими масонами для оголошеної «єдиної» міфічної «російської нації» і приписана членові масонської ложі Михайлу Ломоносову. При цьому спочатку була видана граматика цієї штучної мови (німецькою), а тільки потім «російська мова» доповнювалася лексикою із старо-болгарської (церковно-слов'янської). Природними мовами зовсім не єдиних «росіян» є різні угро-фінські діалекти, сильно перемішані з монгольською мовою.
Джерело>>>


І подумалось мені - - - нащо нам ще таке "щастя"?
35

Коментарі

Гість: lelitka

17.10.10, 17:18

читаю зараз. Здається,

    27.10.10, 17:20Відповідь на 1 від Гість: lelitka

      Гість: lelitka

      37.10.10, 17:20

        Гість: lelitka

        47.10.10, 17:20

          Гість: lelitka

          57.10.10, 17:21

          Ого, а я один комент робила, а воно аж два... Значить дуже гарна замітка

            Гість: Эхинопс

            67.10.10, 17:24

              Гість: Oldbalance

              77.10.10, 17:24


              Як доречно та вчасно!

                Гість: СКОРЦЕНІ 3

                87.10.10, 17:25

                На т.зв. російській мові не говорила їхня еліта яка спілкувалася між собою на німецькій та французькій.Раша для них була суржиком лапотніков!Хоча що тут дивного,з Катьки в них були чистокровні німецькі імператори гессенської династії,які з часом дякуючи частим інцестам деградували,чому приклад синок Миколи 2-го!

                  97.10.10, 17:26Відповідь на 6 від Гість: Эхинопс


                    107.10.10, 17:28

                    В нас проростає те ж саме. Слово "тіпа" вже начинає "приростати" до язиків деяких знайомих .

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна