хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Сконфузились... знову

Ну коли наша політика перестане бути такою "веселою", а політики клоунами? натрапила на статтю про проколи "властьімущіх" +  цікавенкі ретроспективні відео і свіженький відеоконфуз гаранта. в кінці є посилання, якщо раптом захочете переглянути відео

справного танцюриста і за сумісництвом президента Віктора Януковича.  Не минуло й кількох тижнів, як в інтернеті з'явилося нове відео з серії закулісного життя гаранта. Цього разу Янукович не танцює, не співає, і взагалі поводиться не так розкуто, як, скажімо, у себе на ювілеї.  Це і зрозуміло. Мирний відпочинок Віктора Федоровича у Криму перервав візит прем'єра Миколи Азарова, який приїхав до Януковича за цінними вказівками.  Судячи з не дуже щасливого виразу обличчя Януковича, йому було нелегко піднятися з шезлонга і провести "паркетну" кількахвилинну бесіду з Азаровим.  На відео, яке потрапило у мережу, Янукович і Азаров, очевидно, не підозрюючи, що камеру вже включено, розподіляють ролі перед телезйомкою.  "Ну, я буду к тебе обращаться на украинской мове", - прогудів Янукович, звертаючись до Азарова.   Після цього президент заговорив українською і видав кілька загальних фраз. З цих кількох секунд, які випадково потрапили у запис, стає зрозумілим, як президент спілкується з прем'єром. Як мінімум очевидно, якою мовою. Отже, обурення Януковича з приводу незнання міністрами української мови, є щонайменше нещирими.  Цікаво, що подібні випадки відеоляпів у біографії Віктора Федоровича вже траплялися. Так, у 2004 році, коли ЦВК оголосила Януковича президентом, він записав звернення до народу.  "Спасибі, що ви прийшли на вибори і віддали свій голос за нового президента. За мене... Не треба казати "За мене"?", - розвів руками Віктор Федорович. На що "диригент" за кадром Ганна Герман заспокоїла його тим, що "все було дуже органічно". Як відомо, Янукович тоді президентом так і не став.  

http://tabloid.pravda.com.ua/person/4c470acd5e2a1/

21

Коментарі

122.07.10, 22:37

сил нема вже

    222.07.10, 22:41Відповідь на 1 від Володюсик

    нема

      322.07.10, 22:55Відповідь на 2 від barragtu

      немаБедненькая... устали тебя.

        422.07.10, 23:08

        Допа і Гепа .

          Гість: всех люблю!

          522.07.10, 23:09

          сама не ошибаешься?любишь краину-обязана любить и ее президента. и вполне нормально что с азаровым президент на русском разговаривает,во-первых родной,во-вторых кто ж хочет чтоб азаров говорил на украинском)))

            622.07.10, 23:12Відповідь на 3 від because

            не те слово

              722.07.10, 23:13Відповідь на 4 від претендент

                822.07.10, 23:14Відповідь на 5 від Гість: всех люблю!

                ну по-перше, любити я президента не зобовязана. по-друге, нехай премєр таки вчиться говорити українською.і народ смішить, і сам не забуває принаймні, у якій країні перебуває

                  Гість: МLM

                  923.07.10, 09:51Відповідь на 8 від barragtu

                  зачем ты себя накручиваешь,они делают то,что делают.плохо или хорошо.делай свое дело для общества.как ты лично можешь по влиять на эти обстоятельства,как?люди могут жить без правительства.Дядюшка Хо однажды сказал:правительство это десять человек,которые управляют всей страной.Так вот,если эти люди не будут беспокоиться за миллионы своих людей,то миллиону людей не надо даже брать оружие в руки,достаточно им своими телами раздавить этих десять человек.и назначить других.

                    1023.07.10, 12:46

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна