хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Сила права чи право сили?

Львів у День перемоги прикрасили чорними стрічками10:33, 09.05.2010 Сьогодні, 9 травня, у День перемоги близько 7 ранку у центральній частині Львова група молодих осіб прикріпила до декількох сотень державних прапорів чорні стрічки.

Відтак, міліціонери затримали шість осіб, хлопців відвезли у Галицький райвідділ міліції Львова, а комунальники зняли чорні стрічки із Державних прапорів України.

У райвідділ міліції, куди відвезли затриманих, відмовили у написанні скарг та відмовились називати причину затримання.

Зі слів затриманих, чорні стрічки розвішувались у знак жалоби за жертвами Другої світової війни, оскільки "для українців це не свято Перемоги, а траур за загиблими" - сказав один зі затриманих.

http://www.zaxid.net/newsua/2010/5/9/103333/

У Львові міліція затримала юнаків, які прикріпляли чорні стрічки до державних прапорів
Львівський портал / 09.05.2010 12:12

Сьогодні, 9 травня, близько 7 ранку у центральній частині Львова група молодих осіб прикріпили до кількох сотень державних прапорів чорні стрічки. При цьому, шість осіб, двоє з яких неповнолітні, було затримано нарядами міліції.

Як стверджують учасники акції, затримання відбвалося з порушенням прав затриманих: застосувували фізичну силу, забороняли говорити по телефону, співробітники міліції відмовлялись назватись, а у Галицькому райвідділі міліції, куди відвезли затриманих, відмовили у написанні скарг та відмовились називати причину затримання. Зі слів затриманих, чорні стрічки розвішувались у знак жалоби за жертвами Другої Світової Війни, оскільки «для українців це не свято Перемоги, а траур за загиблими» - сказав один зі затриманих.

http://portal.lviv.ua/news/2010/05/09/121217.html

http://news.lvivport.com/content/view/29558/100/

У Львові затримали молодих осіб, які чіпляли до державних прапорів чорні стрічки

 
09.05.2010 14:10
Сьогодні, 9 травня, близько 7 ранку у центральній частині Львова група молодих осіб прикріпила до кількох сотень державних прапорів чорні стрічки. При цьому шість осіб було затримано нарядами міліції. Про це повідомив представник затриманих.

За його словами, хлопців затримали з порушенням їхніх прав: із застосування фізичної сили, забороняли говорити по телефону, співробітники міліції відмовлялись назватись, а у Галицькому райвідділі міліції, куди відвезли затриманих, відмовили у написанні скарг та відмовились називати причину затримання.

Водночас  керівник прес-служба ГУ МВС у Львівській області Денис Харчук у коментарі Гал-інфо, факт затримання підтвердив, однак запевнив, що міліція діяла відповідно до закону. «Ніхто нікого не бив. На цей час усі хлопці відпущені, складено аміністративні протоколи про дрібне хуліганство, які вже скеровано до суду», - зазначив Денис Харчук.

Зі слів затриманих, чорні стрічки розвішувались у знак жалоби за жертвами Другої світової Війни, оскільки «для українців це не Свято перемоги, а траур за загиблими».

Серед затриманих були неповнолітні.

Коментар Богдана Гордасевича:

Отже маємо висновок: жалоба по полеглих у війні - є хуліганством за визначенням львівських міліціянтів! Дожились! Виявляється дозволено тільки радіти, що стільки людей помордовано! Щиро вітаю і підтримую цих молодих хлопців, які доказали конкретними вчинками право на власну гідність і честь. На їх боці сила права! А міліція продемонструвала, що навіть у Львові це покірні раби "чево изволите?" Дорогі громадяни України, подивіться і уважно обдумайте цю подію у Львові! І зрозумійте, що є дві України, але це зовсім не поділ на Схід і Захід! Вся Україна єдина за територією, а поділ проходить по душах людей на дві України: одні - громадяни України вільної і справедливої, а другі - громадяни України рабів і їх начальників. Іншого поділу не існує!
Image

73%, 43 голоси

25%, 15 голосів

2%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
36

Коментарі

111.05.10, 15:45

А можно в день УПА тоже черные ленточки? В честь погибших?

    211.05.10, 15:48

    А зачем тогда устраивали марш в честь погибших под крутами? Можно было тоже ленточки черные повесить и все....

      311.05.10, 16:22Відповідь на 1 від Brainless

      До речі, оті так звані "георгіївські стрічки" за своїм змістом і кольористикою цілком відповідають траурним стрічкам.
      А радіти українцям з якоїсь перемоги, якщо після неї виключно в Україні і Бесарабії настав жахливий штучний голод 46-47 років - це дикість.

        411.05.10, 16:24

        Вообще, это всё барский идиотизм. Людям не за что кормить семьи, а какие-то барчуки пиарятся. И ведь никого ещё не оштрафовали даже, а сколько им ,"героям" ,внимания.

          511.05.10, 16:30Відповідь на 4 від Терджиман-2

          Вообще, это всё барский идиотизм. Людям не за что кормить семьи, а какие-то барчуки пиарятся. И ведь никого ещё не оштрафовали даже, а сколько им ,"героям" ,внимания.Розумієте, шановний, вам цього не зрозуміти!

            611.05.10, 16:34

            Україна єдина і не подільна, а хочуть її поділити ті, які хочуть мати не народ, чи особистостей які і є народом і нацією, а рабів...

              711.05.10, 16:41Відповідь на 5 від Богдан Бо

              Вообще, это всё барский идиотизм. Людям не за что кормить семьи, а какие-то барчуки пиарятся. И ведь никого ещё не оштрафовали даже, а сколько им ,"героям" ,внимания.Розумієте, шановний, вам цього не зрозуміти!А як може окупант зрозуміти окупованого?Кат свою жертву?Комуніст націоналіста?Тільки фашист,шовініст,нацист прекрасно їх розуміє.Біда в тім,що лохи вірять,що між словами нацист і націоналіст можна поставити знак рівності,а між Гітлер і Сталін (як визнав весь світ) - чомусь ні!?!Мабуть тому,що Йоська ще страшніший,бо ЗНИЩУВАВ СВІЙ НАРОД!

                811.05.10, 16:42Відповідь на 7 від Alter ego*

                  911.05.10, 16:43

                  Будь-яка війна - це втрати, в першу чергу людські. У цьому я з Вами цілком згодна.
                  але розвішування чорних стрічок на прапорі України на перший погляд сприймається як паплюжання прапора - символу держави. Ну подумайте самі: на вітрі роздувається прапор, над яким вісить чорна стрічка. Це що? жалоба по державі? рано ще ніби. За дипломатичним протоколом, чорна стрічка в знак жалоби вішається над приспущеним прапором. приспущенний прапор та чорна стрічка над ним - символ мовчання з приводу жалоби.
                  А загалом ідея правильна.

                    1011.05.10, 16:49Відповідь на 8 від ПИВОМАН

                    Як там В києві?Страшенно хвилююсь,аж боюсь питати. Напиши листом чи листівкою.Дякую.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна