хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Уряд неукраїнських інтересів

Отже, Українська Держава має новий склад уряду. Більшість “нових” міністрів – “старі” політики, що бували вже у кабінеті міністрів. Щоправда, часто мали інші повноваження, що зайвий раз підтверджує, що в уряд призначають не за професійними навичками або спеціалізованими знаннями, а по квоті від різних олігархічних груп.

Неукраїнку Тимошенко-Григян замінив неукраїнець Микола Азаров.

azarov

Азарова більшість національно орієнтованих українців знають як палкого українофоба. За національністю – єврей. Після призначення його прем’єром, він пообіцяв вивчити українську мову. Тим паче, що напевно він керувався принципом “мову народу-ворога потрібно знати”. Він не вперше у кабміні. Був там уже як В.О. Прем’єр-міністра, віце-прем’єра та міністра фінансів. Після того як Янукович став Президентом – піднявся до висот прем’єрства. Воно і не дивно враховуючи, що рахувати гроші у міністерстві фінансів, Янукович із своїм минулим довірить не кожному. На яку суму він допоміг олігархічним групам Партії Регіонів і скільки дасть ще – достеменно не відомо. Але багато коштів до пункту призначення в Українській Державі завдяки йому не дійшли, а осіли у просторих гаманцях олігархів.

kluev Перший віце-прем’єр-міністр Андрій Клюєв не менш цікава особа. Є одним із найвпливовіших осіб у Партії Регіонів. Дуже наближений до Януковича. Олігарх. Єврей. Володіє разом із своїм братом активами корпорації “Укрпідшипник”, в яку входять підприємства кольорової металургії і ПЕК, фінансові установи (Артемівський машинобудівний завод “Вістек”, Костянтинівський металургійний завод, “Актив-банк”, ВЕЗ Горенерго, “Південно-східна страхова компанія” і т.д.). Працюючи свого часу в урядовому комітеті, що займався ПЕК та працюючи зараз у кабміні, приніс він не мало пільг для бізнесових інтересів Партії Регіонів, що опирається головним чином на промисловість на території Донбасу. Звісно все за рахунок українців.

tigipkoСергій Тігіпко, молдаванин за національністю, задовольнився посадою віце-прем’єр міністра по економічним питанням. Гадаю старі друзі його вмовляли не довго. Свого часу він працював у виборчому штабі Януковича (президентські вибори 2004 року). Можливо із іншими теперішніми міністрами він перетинався у ЛКСМУ, де був не останньою людиною. Колишній очільник ЛКСМУ також колишній власник кількох банків (особливо варто згадати про ПриватБанк). Мільярдер. Олігарх. Як і всі олігархи, “первинний капітал” отримав аж ніяк не чесною працею. Почував себе доволі добре при всіх президентах і прем’єрах. Багато, хто пророчив йому прем’єрство, але враховуючи його безпринципність, кар’єризм, враховуючи, що власної реальної політичної розкрученої сили немає, окрім чужих політичних груп, на які має вплив, то він зміг добре прилаштуватися. Не думати ж про народ він там буде. Як і всі інші міністри.

kolesnikov

Ще один неукраїнець та ще один віце-прем’єр-міністр Борис Колєсніков. Олігарх-мільйонер, що аж ніяк нечесною працею заробив ці гроші. За національністю єврей. Це ті кошти, які недоотримала Українська Держава та кожен українець. Одна із найвпливовіших осіб у Партії Регіонів.

tabachnykДмитро Табачник – міністр освіти. Призначення ідейного українофоба демократичної національності міністром справило шок на багатьох. Призначення його міністром освіти ще більший шок. Але дивуватися діям антиукраїнського режиму не доводиться вже давно. Табачник може захищати інтереси будь-яких меншин, проте про українців згадає хіба що тоді, коли і вони стануть меншістю. Тим більше “проблемами нацменшин” він займався на державному рівні давно.

cushkoВасиль Цушко – міністр економіки. Особа, що міняла партії та принципи як перчатки. Соплеміник Тигіпка. Був некомпетентний на посаді міністра МВС і звісно ж буде некомпетентний на посаді міністра економіки. Кримінальна справа, яка на ньому висіла більше року раптово була закрита напередодні призначення. Видно “боротися” із корупцією у державі він розпочне із того, що її очолить.

shufrychНестор Шуфрич – “бойовий неадекват” Партії Регіонів. Займає пост міністра надзвичайних ситуацій, хоч сам є такою “надзвичайною ситуацією”. Скандаліст та істерик. Неукраїнець, а точніше єврей. Не приховує того, що  мільйонер. Розбагатів на тому, що належить народу – на корисних копалинах на території України. Це індивід, для якого головним є гроші, жага до влади заради влади та тепленька посада.

Це далеко не повний перелік новопризначеного уряду, проте найяскравіший. Вищезазначені, переважно некомпетентні, особи отримали посади по квоті інородної олігархії і даремно від них чекати захисту державних, а тим паче національних інтересів. Теперішній уряд можна скоротити до трьох міністерських портфелів: міністерство олігархії, міністерство нацменшин та міністерство некомпетентності.

http://sna.in.ua/?p=1069

16

Коментарі

114.03.10, 12:25

Зате пенсіонери співають: "Команда молодости нашей, команда, без которой нам не жить!"

    Гість: paulVersan

    214.03.10, 13:05

    бить жидов,спасать Украину?

      314.03.10, 14:07

      и чем ты от них отличаешься? дай тебе большую денюжку понюхать и ты таким же станешь )

        414.03.10, 14:13

        кожен народний депутат україни має 31-го помічника-консультанта. 4 з них є державними службовцями і отримують зарплату в Апараті ВР України, решта 27 (за кількістю адміністративно-територіальних одиниць) отримують зарплату від самого депутата, помічниками котрого вони є. Той, в свою чергу, отримує кошти на ці зарплати (якщо не помиляюсь - 17 500 грн.) і самостійно їх розподіляє, тобто комусь одному може віддати все, а решту 26 взяти “на громадських засадах", тобто безоплатно. Хоча заради статусу та “корочки” помічника нардепа навіть на безоплатну “роботу” йдуть охоче і є велика конкуренція. Деякі блоки та партії централізовано розподіляють місця помічників, фактично без урахування думки конкретних депутатів.

          анонім

          514.03.10, 14:20

          на фоні цих україноненависників Тимошенко виглядає чистокровною українкою з яскраво націоналістичним світоглядом

            614.03.10, 15:17Відповідь на 5 від анонім

            на фоні цих україноненависників Тимошенко виглядає чистокровною українкою з яскраво націоналістичним світоглядомЧас покаже хто був більший україноненависник. Не смішіть, будь ласка. Один єврейський (+армянский) клан змінив інший єврейський клан, а ви тут умняків з себе корчите. Та нічого ви своєю балаканиною не допоможете.

              714.03.10, 16:13

              Цікаво, якщо цей уряд "дивних людей, підібраних по не зрозумілим причинам" керувати Україною наведе лад у державі і поверне борги по зарплаті, які не платили вже п'ять урядів кряду. Тож час покаже.

                анонім

                814.03.10, 17:00Відповідь на 6 від Каре

                при Тимошенко ми вже жили і ніякого українофобства не спостерігалось

                  914.03.10, 17:05Відповідь на 8 від анонім

                  при Тимошенко ми вже жили і ніякого українофобства не спостерігалосьзате дуже добре відчували тотальну брехню, наліво і направо

                    1014.03.10, 17:07Відповідь на 8 від анонім

                    при Тимошенко ми вже жили і ніякого українофобства не спостерігалосьукраїнофобство це надумана проблема, заспокойтеся і подивіться на все тверезим, безпристрасним поглядом

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна