хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Початок кінця або «Слава анархізму!»

  Від Долі не втечеш – це відома істина, а якщо так, то чи не краще піти гордо Долі на зустріч?
Якщо українцям не везе з керманичами на чолі держави, то може ну її в біса ту державу і тих керманичів?! І нехай замайорить над Україною чорний прапор АНАРХІЗМУ!
 
   І я не жартую, а серйозно обмірковую шляхи  дій для українців в разі виконання своїх антиукраїнських обіцянок новообраного президента України Віктора Януковича.
  Ми всі визнаємо право демократичного обрання влади і визнання програвшою стороною легітимності влади опонентів за умови, що і переможці виборів визнають необхідність толерантного ставлення їх влади до переможених. Вибори – не війна і тут принцип «Горе переможеним» задіювати безглуздо, бо переможені є такими самими громадянами країни, як і переможці, а не завойованим народом. Але якщо нова влада в силу своєї недалекоглядності  почне ставитись до частини своїх громадян як до поневолених рабів, то ці люди мають всю повноту суверенних оправ на повстання і вчинення опору такій владі. Бо влада існує для народу, а не народ для влади!
  
   Я належу до тих громадян України, які змушені погодитись на керівництво державою Україна новообраного президента Віктора Януковича, бо такими є результати загальноукраїнських виборів, демократичність і легітимність яких визнано світом і мною особисто теж . Мною теж! – це особисте визнання легітимності влади кожним громадянином є визначальним, як на мене, у добровільному погодженні особи тій владі підчинятись і виконувати її розпорядження. Наголошую, що це моє добровільне визнання влади, а не примусове! Також ще раз наголошую, що влада існує для народу, а не народ для влади! І що за конституцією саме народ є найвищим сувереном-розпорядником державної влади, а сам народ є сукупністю одиниць громадян держави.
 
  Як частина народу я маю повне суверенне право особи-громадянина на протест проти дій влади, якщо вони, дії влади, мене не влаштовують, а від сукупної кількості таких одиниць постає загальна воля народу, що вказує владі на її реальне місце. Власне виходячи з усього вже сказаного я хочу заявити наступне «urbi et orbi» (місту і світу):

   Шановний новообраний президенте України Вікторе Янукович, ви обрані на свою посаду фактично 1/3 українських громадян, а ще 2/3 визнали це і погодились підчінитись вашому керівництву, але якщо ви хочете бути президентом тільки обравших вас 1/3, то в цьому напрямку вам достатньо зробити три наступні кроки:
1. Скасувати Укази про присвоєння звання Героя України Роману Шухевичу та Степану Бандері.
2. Законодавчо затвердити російську мову другою державною мовою.
3. Встановити в Україні особливий пільговий статус росіянам, тобто  «російськомовному населенню»

  Після цього ви, пане президенте, можете далі керувати своєю 1/3 цілком спокійно і не зважати на оті ще 2/3, бо для них ви вже президентом бути перестанете!
  Відсутність влади є автоматично станом анархії, до чого я і веду розмову. Тому готуйтесь, любі мої українці, до славної штуки - АНАРХІЇ!
   
Богдан Гордасевич, м. Львів,

20%, 5 голосів

40%, 10 голосів

28%, 7 голосів

12%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
16

Коментарі

16.03.10, 13:16

А що анархія каже нам робити?))

    26.03.10, 13:17

    пора вернуть польше несколько западных земель, если возьмут конечно ))

      36.03.10, 13:41Відповідь на 2 від Q2

      У сенсі?
      Це такий кацапський гумор?

        46.03.10, 15:26Відповідь на 3 від Mike911

        всё время забываю что у свидомых нет чувства юмора )

          56.03.10, 15:41

          А какому анархизму "слава"??? левому или правому? Нашей природе, вроде ближе "левый". Традиций побольше. Махно, к примеру)) Тогда и собственность частную надо... того....Или вы про анархизм просто так - для красного словца? Не совсем понимая о чем говрим)) Потому как, вообще-то, считается, что анархизм это вовсе НЕ НЕПОДЧИНЕНИЕ ВЛАСТИ, НЕ БЕСПОРЯДОК, а отсутствие власти как таковой вообще. Вы к этому призываете?

            66.03.10, 18:26Відповідь на 1 від Mike911

            Анархія каже, що кожна людина відповідає сама за себе і творить своє життя за принципом "живи сам і давай жити іншим"!
            Це коли "свобода одної людини закінчується там, де починається свобода іншої людини" (девіз Великої французької революції)
            Це коли домінанта суверенітету особи більша за державну чи групову (партії і громади тощо)

              76.03.10, 18:29Відповідь на 5 від Коринфянин

              Я нічого нового не придумую: класика анархізма є устрій на Січі, де не існувало писаних законів, але існував порядок, який вибудовувався автоматично, типу: не твоє - не руш, тощо.

                86.03.10, 18:39Відповідь на 5 від Коринфянин

                І ще друга тема: якщо влада починає використовувати писане право проти народу, то народ має право використати неписане право свого суверенітету, бо саме він є найвищим навіть за конституцію носієм права.
                Якщо людей не влаштовує вже існуючий порядок, то вони вправі створити свою іншу систему правопорядку і підчинятись цій системі.
                Я визнаю владу, як координаційну систему, а не скеровуючу!
                Я розумію анархізм, як систему високої моральності і самокерованості особи - за цим майбутнє земної цивілізації.

                  96.03.10, 18:41Відповідь на 4 від Q2

                  всё время забываю что у свидомых нет чувства юмора )Що є - то є: ви дійсно постійно забуваєте, що все забуваєте

                    106.03.10, 18:44Відповідь на 7 від Богдан Бо

                    Я нічого нового не придумую: класика анархізма є устрій на Січі, де не існувало писаних законів, але існував порядок, який вибудовувався автоматично, типу: не твоє - не руш, тощо.Существует научная теория анархизма. См. напр.. Бакунина, Махно или Савинкова. А Сечь - это вовсе не анархизм. Там было избираемое управление. И управление со всеми вытекающими. А вербальность или изустность законов ничего не означает по сути.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна