хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Ізраїльський рабин видав посібник з убивства не-євреїв

Ізраїльський рабин, глава ієшиви "Од Йосеф Гань" Іцхак Шапіро видав скандальну книгу "Закони царя", в якій досліджує право єврея на вбивство "гоїв" (не-євреїв).

Зокрема, поставивши питання "Коли євреєві дозволяється вбивати гоїв?" автор відповідає, що робити це можна практично завжди, навіть якщо йдеться про зовсім маленьких дітей. Наприклад, на думку Шапіро, вбивати можна усіх, хто не виконує сім заповідей синів Ноаха (Ноя).

 

"Коли ми вбиваємо гоя, який порушив заповідь, на це немає жодної заборони", - пише автор, але далі підкреслює, що вбивство у цьому випадку можливо тільки після відповідної судової постанови.

Також, наголосив Шапіро, не-єврея можна убити, якщо він убив єврея. Рабин пише: коли не-єврейські діти виростуть, вони не зможуть укріпити єврейський народ. З цих міркувань, дозволяється вбивати дітей не-єврейських лідерів, щоб посилити тиск на батьків.

Свої висновки Шапіро підкріплює цитатами з Танаха і Талмуда.

Ізраїльські праві із захопленням зустріли публікацію, водночас ізраїльська газета Ma'ariv вже назвала цю книгу "230-сторінковим посібником з убивств". Її вихід викликав масштабні дискусії та громадські протести.

Книга коштує всього 30 шекелей (близько 60 гривень), але її придбати майже неможливо. За даними місцевих ЗМІ, її продають на масових заходах, які проводить релігійна громада, яку очолює Іцхак Шапіро, в його ієшиві. Також видання можна викачати з Інтернету.

http://sna.in.ua/news/2-varvar/512-2009-11-09-20-28-43.html

10

Коментарі

114.11.09, 10:32

    анонім

    214.11.09, 18:52

    мудак

      315.11.09, 01:56Відповідь на 2 від анонім

      Он, нееврей, меня убил! Отомстите ему , автору поста.....

        анонім

        415.11.09, 10:44Відповідь на 3 від фон Терджиман

        Он, нееврей, меня убил! Отомстите ему, автору поста.....сними игнор от всех клонов тогда и поговорим