хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Прихід Тягнибока до влади призведе до повернення в СРСР

Як вже писалося раніше,кандидат в президенти Олег Тягнибок у своїй програмі запропонував ввести кримінальну відповідальність за пропаганду сексуальних збочень. Я спробував порахувати, які твори мистецтва та артисти попадуть в немилість у разі приходу Тягнибока до влади.

1. Музика. Забороняти прийдеться дуууже багато! По-перше, увесь шок-рок як напрям (Alice Cooper, Marilyn Manson, W.A.S.P.). По-друге увесь глем-рок, бо він пропагує бісексуальність (Queen, Sweet, David Bowie, які імена!). По-третє цілу низку "збочених" гуртів: Black Sabbath, Judas Priest, Iron Maiden і ще великий-превеликий список.

2. Кіно. Як жартували персонажі Саус Парку: "усі незалежні фільми - про ковбоїв-педиків, які їдять пудинг". Серіал "Секс у великому місті" теж підлягає забороні, бо там один з героїв - гомосексуаліст, до якого всі нормально віідносяться. До-речі, сам Саус Парк теж попадає "в опалу". Звісно забороняємо більшість французьського кіно, а надто - з Жераром Депардьє у головній ролі.

3. Книги. Забудьте про Шекспіра!

Як бачимо, реалізація одного пункту програми Тягнибока вверне Україну в тотальну цензуру, яку ми не відчували з брежнєвських часів СРСР. Ні про яку демократію, вибори, захист прав можна і не мріяти, адже всіх "неугодних" лідеру ВО "Свобода" класифікують "збоченцями". Не любиш Тягнибока? - Аморал! А щоб утримувати величезну кількість несвободівських "збоченців", потрібно буде вводити поліцейський режим та будувати концтабори.

Зараз ця людина рветься до влади. Невже ми готові так легко втратити ті здобутки, які були завойовані нами за незалежної України?

Stanislove, спеціально для upu.org.ua
10

Коментарі

19.11.09, 09:34

Тягнибок пока еще непроходной вариант. А вот с Юлькой воплне возможно, что наплачемся.

    29.11.09, 09:54

    кстаті, більшу половину такого розважального продукту як менсон чи секс в великому місті я б сам прибрав, і тут не діло в цензурі, це питання вирішується простіше - такі речі просто не попадають в ротацію на національних каналах, а хто бажає це дивитись - платить або дивиться через нет

      39.11.09, 10:18Відповідь на 2 від Володюсик

      Те, що Тягнибок хоче заборонити, отримує пальмові гілки у Каннах

        Гість: БджЫлка

        49.11.09, 10:25

        галимый пиар

          59.11.09, 12:52Відповідь на 3 від Stanislove

          а тут би бажано якісь посилання вже підтверджуючі дати, а то якось наклепами попахує

            69.11.09, 14:16Відповідь на 5 від Володюсик

            Що вам підтвердити?

              79.11.09, 17:26Відповідь на 6 від Stanislove

              проти якого номінанта канського фестивалю виступає пан Тягнибок ??

                89.11.09, 19:10

                пан тягныбок красиво оседлал национально-озабоченный электорат, на горбу которого въедет в раду, а там он займётся тем же что и остальные )

                  Гість: Ярославна

                  910.11.09, 03:53Відповідь на 8 від Q2

                  красиво жити не запретиш.....а пан Тягнибок - людина колоритна. там уже всякої гидоти на тому полтичиному олімпі багато. треба ім туди ще таку людини підсунути, щоб вона ім життя підпортила.

                  а то тільки вони з нами граються. пора вже і нам з ними. СССР він не зробить. але сала за шкірку де й кому залле. як учасник парламенту.

                    Гість: Ярославна

                    1010.11.09, 03:54Відповідь на 9 від Гість: Ярославна

                    так хочется щоб вони ще понервнічали. по посправєньому, як от ми..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна