хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко вірить у другий шанс перемоги!

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко вірить у другий шанс перемоги демократії в Україні. Про це вона заявила, виступаючи на Майдані Незалежності у Києві під час Всеукраїнського туру «З Україною в серці!».

Юлія Тимошенко відзначила, що піднімаючись сьогодні на Майдан, вона пригадала, як свого часу на цьому ж Майдані билося серце потужних перетворень: «Ми любимо Майдан, ми віримо у нього, і сьогодні прокидаються наші серця. Я переконана, що ніякі розчарування, ніякі зневіри не оселяться у наших серцях, і якщо з першої спроби у нас не вийшло, то вийде з другої , тому що спортсменам дається три спроби, а у нас все буде з другої, тому не можна дати загинути або зменшитися тим мріям, тим надіям і тому потужному імпульсу, який пішов з цього Майдану декілька років тому».

Юлія Тимошенко переконана, що сьогодні Україна чекає на команду, яка може відновити надії, мрії та сподівання людей на кращі перетворення. «І саме для цього ми з вами сьогодні тут «З Україною в серці!», - наголосила Прем’єр-міністр.
13

Коментарі

Гість: K i r a

124.09.09, 20:48

Да, наша Юля блестящий оратор.

    анонім

    225.09.09, 10:15

    не знаю як на рахунок перемоги демократії, але Юля переможе 100%

      325.09.09, 10:41

      Пам'ятаю, як вона колись на Майдані піднімала народ штурмувати Адміністрацію Президента...

      Із другої спроби може вийти -- навіть конституційним шляхом.

        Гість: M@ESTRO

        426.09.09, 13:55

        бла блабла блабла блабла!

          Гість: RALF007

          53.10.09, 09:04

          ПРОРОЧЕСТВО: почему среди лидеров революции очутилась Ю.Тимошенко. Ведь очевидно то, что это чистая, смелая и сильная женщина. И фальши в ней не наблюдается И если есть здесь на земле дети Божьи, то она должна быть первой среди них.
          Отвечу: вы правы, так оно и есть. Но, вы должны понять то, что если Господь не поставил бы её на гребне революции, то это место занял бы кое- кто из детей лукавого. И тогда было бы намного хуже. Она Иван Сусанин –помаранчевой революции. С той разницей, что Сусанин сознательно завёл оккупантов в болото, в тупик, а Ю.Тимошенко делала это несознательно. Господь вёл её,
          И знайте твёрдо, в грядущем времени Ю.Тимошенко решительно будет поддерживать курс Украины на Восток. Она всё уразумеет. И многие пойдут за ней!
          http://ralf.com.ua/ru/uaanaliz.html