хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Порядок у Криму може навести тільки Москаль

Учора Геннадій Москаль заступив знову на посаду заступника міністра внутрішніх справ начальника Кримського главку. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

«Я вважаю, що це найкраща відповідь тим, хто через корупцію в різних інстанціях уникнув, на жаль, відповідальності за скоєння злочинів, зокрема і тяжких, і зараз пробує диктувати свою політику на півострові Крим. Краще за Москаля може бути тільки Москаль, тому він знову став начальником Кримського главку. Думаю, що це хороша новина для всіх, хто підтримує наведення ладу в Україні і в Криму зокрема», - підкреслив Юрій Луценко.

За словами міністра, після його повернення на посаду міністра внутрішніх справ попередній керівник Кримської міліції, «який тісно співпрацював з кримінальними колами півострова, добровільно написав заяву на ім'я прем'єр-міністра і рапорт на моє ім'я щодо звільнення з посади Кримського главку».

Юрій Луценко також підкреслив, що після цього попередній керівник Кримської міліції поміняв своє рішення і звернувся до суду для відновлення його на посаді. Суд першої інстанції, а також апеляційний суд Донецька задовольнив його прохання, а вищий адміністративний суд також не припинив рішення судів.

«Тому було ухвалено рішення виконати ухвалу судів. Ми відновили на посаді керівника Кримського главку і тут же його зняли, призначивши начальником Кримської міліції Геннадія Москаля», - підкреслив Юрій Луценко.

Коли Геннадій Москаль приступить до виконання своїх обов'язків, Юрій Луценко не уточнив.

"Народна самооборона".
11

Коментарі

120.08.09, 11:44

«який тісно співпрацював з кримінальними колами півострова, добровільно написав заяву на ім'я прем'єр-міністра і рапорт на моє ім'я щодо звільнення з посади Кримського главку

от так просто уволился и все? и долго еще заявление об уходе в верхах будет приравниваться к отпущению грехов и полной амнистии?

    Гість: Ogin

    220.08.09, 12:07

    Поки Луцик буде міністром, порядок ніхто ніде в країні не зможе навести. Правда, як один із головних корупціонерів МВД, Москаль зможе "доложить", що порядок наведений...

      321.08.09, 11:54

      А что пусть едет в Крим! Я тоже туда завтра еду.

        Гість: M@ESTRO

        423.08.09, 00:55

        Кукушка хвалит петуха, за то что лижет зад кукушке.