хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

У Полтаві "бютівець" зрізав усі білборди із зображенням Мазепи

6 липня 2009 року полтавська міська влада силами працівників МНС здійснила свої погрози і демонтувала рекламні носії ТРК "Анна", в тому числі білборди, на яких було розміщено соціально-патріотичну рекламу із зображенням Івана Мазепи.

У понеділок, 6 липня, о 4-й ранку в Полтаві розпочався демонтаж 70 конструкцій білбордів ТРК "Анна". Демонтаж відбувався за негласним рішенням Полтавського міськвиконкому, який старанно приховують від громадськості. Демонтажем керував начальник комунального підприємства "Дизайн міського середовища" К.К.Торяник. О 10-й ранку, дізнавшись про антизаконні дії, до одного з білбордів, де почала працювати одна з демонтажних груп, виїхали заступник голови Полтавської обласної організації ВО "Свобода" Головченко О.В., голова Полтавської міської організації "Сокіл" Субота Д.М. "Свободівці" намагалися зупинити дії робітників МНС, але вимогу вони не тільки проігнорували, але і викликали "групу підтримка". За 5 хвилин на місце прибули 20 чоловік кримінальної зовнішності, які намагалися залякуванням та погрозами фізичної розправи відтіснити "свободівців". Ці дії "братків" Матковського документально зафіксовані на фото- і відео- носії. На виклик "Свободівців" прибули працівників міліції і склали заяви про погрози фізрозправи зі сторони представників демонтажних груп.

Полтавська обласна організація ВО "Свобода" розцінює такі дії міської влади як продовження бандитської поведінки міського голови, "бютівця" А. Матковського. Дії міського голови – це брутальна відповідь на соціально-патріотичну інформаційну кампанію "Свободи" під час відзначення 300-ої річниці війни українських козаків під проводом Мазепи з Московією у 1709 році та помста за розголос про п’яний дебош Матковського і його свити у музеї-садибі Івана Котляревського.

Полтавська обласна організація ВО "Свобода" звертається до прокуратури області та МВС із вимогою негайно втрутитися та розв’язати ситуацію із беззаконням полтавської влади. "Свобода" готує позов до суду на А. Матковського за його чисельні незаконні та українофобські дії.

Довідка. 22 червня Полтавська обласна організація ВО "Свобода" розпочала розміщення у Полтаві на білбордах зображення Івана Мазепи з гаслом "Мазепа переміг! Українська Держава є!". Полтавська влада відразу ж почала протидію законному встановленню соціально-патріотичної реклами і усіма можливими способами перешкоджала розміщенню білбордів.

26 червня 2009 року в приміщенні музею-садиби Івана Котляревського відбувся п’яний дебош представників полтавської міської влади. Полтавський міський голова А. Матковський, секретар ради О. Козуб, заступник міського голови Л. Семеряга та керівництво районів міста влаштували п’яний дебош у приміщенні музеї-садиби І. Котляревського. І лише виклик міліції, якій довелося докласти зусиль, аби вгомонити п’яних чиновників, зміг припинити це безчинство.

27 червня 2009 року в Полтаві за участі ВО "Свобода" відбулися заходи пам’яті козаків, полеглих у війні з Московією у 1709 році.

Прес-служба Полтавської обласної організації ВО "Свобода"
11

Коментарі

19.07.09, 20:14


    Гість: dctulf

    29.07.09, 20:23Відповідь на 1 від PATRIOT@

    Ага вот я тебя с молотком и догнала

      39.07.09, 20:24Відповідь на 2 від Гість: dctulf

      Ага вот я тебя с молотком и догналашо опять кто то пробегал

        Гість: БезумныйМир

        49.07.09, 20:24

        нашла коса на камень)))

          Гість: V-K

          59.07.09, 20:28

          та ну нафіг ту політику. все продано,всі куплені,чермету майже нема...

            Гість: Mancunianec

            69.07.09, 20:30

            ото виродки

              79.07.09, 20:34Відповідь на 6 від Гість: Mancunianec

              ото виродки-бютівці...

                810.07.09, 09:13

                Тарасе, якби це було містечкове самоуправство - це було б просто, але подібний стан справ по всій Україні. Хіба справа Лозинського не є показовою? І те, що перед цими подіями вбивства-"сафарі" там же відбулась інша брутальна річ, коли ті самі "бютівські любі друзі" з пам’ятника зрізали тризуб і встановили серп і молот - хіба не ланки одної схеми-структури?
                Чому демонтують носії реклами "неугодних" перед виборами - це ясно і підло, а скеровано з Києва (не буду тикати пальцем хто).
                Але Помаранчову революцію не Юля з Ющенком зробили, а народ!

                  анонім

                  910.07.09, 11:39

                  БЮТу потрібна чистка кадрів, інакше їх чекає повний провал. До партії влади завжди налазить найбільша нечисть. Той же Лозинський був довіреною особою Януковича, в 2004 отримав від нього особисту подяку за організацію виборів 2004, але з перемогою БЮТа скоренько перекочував у владну партію. Якщо специфічний електорат регіоналів на злочини своїх обранців уваги принципово не звертає, то бютівцям такого пробачать.

                    анонім

                    1010.07.09, 14:16

                    *не пробачать

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна