хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Указ Медведєва – тотальна шизофренія російської держави



Народний депутат України, член Ради Народного Союзу «Наша Україна» Микола Кульчинський прокоментував вчорашній указ російського Президента про створення комісії з протидії спробам фальсифікації історії на шкоду інтересам Росії. «Такий указ – тотальна шизофренія російської держави, заразником якої є сам Президент Росії Дмитро Медвєдєв», - сказав Кульчинський.
 
За його словами, подібних актів не існувало і не існує в жодній країні світу. «Замість того щоб йти шляхом, яким ідуть всі колишні імперії (а це шлях порозуміння з колишніми поневоленими народами і врахування всіх кривд, яких імперія їм заподіяла), і прищепити суспільству почуття вини за заподіяні кривди, Росія утверджує свої імперські злодіяння проти інших народів та ще й намагається заборонити їм висвітлювати ці злодіяння», - говорить Кульчинський.

Народний депутат переконаний, що шлях, який обрала Росія, не цивілізований. «Цивілізований світ буде сміятися з цього, але разом з тим відчувати загрозу, яка сьогодні йде від російської політики», - наголосив «нашоукраїнець».

Як відзначив Микола Кульчинський, українське суспільство повинне об’єднатися навколо своїх цінностей і протистояти цьому наступу імперії, а українські органи влади повинні дати чітку відповідь спробам Кремля монополізувати Перемогу та право на «єдино правильний» погляд на події Другої Світової.

Нагадаємо, 19 травня Президент Росії Дмитро Медведєв підписав указ про комісію при Президентові Російської Федерації з протидії спробам фальсифікації історії на шкоду інтересам Росії.
Ця структура здійснюватиме «моніторинг фактів переписування історії» в країнах колишнього СРСР і розроблятиме стратегію «протидії фальсифікаторам».

"Наша Україна".
25

Коментарі

Гість: Крайтос

120.05.09, 23:35

Кульчицкий - это вообще позор нации. Мазепа несчастный, который до 1991 корчил из себя истинного коммуниста, а после "внезапно" "прозрел"

    Гість: Деінде

    220.05.09, 23:37

      320.05.09, 23:38Відповідь на 1 від Гість: Крайтос

      Коли це він був комуністом???

        Гість: Крайтос

        420.05.09, 23:41Відповідь на 3 від блогер

        Когда начинал карьеру. К нам в универ в 2005 приезжал, выступал с концепцией трех украинских революций ("слизали" с трех российских революций), рассказывал, как его "пробило" на "прозрение". Карьерист тот ещё.

          520.05.09, 23:45

          ну доколе можно жить по принципу" ничто так не радует , как неудача товарища"?
          Не проще ли направить взгляды на себя?

            620.05.09, 23:49Відповідь на 5 від Argo

            ну доколе можно жить по принципу" ничто так не радует , как неудача товарища"?
            Не проще ли направить взгляды на себя?
            направила?

              720.05.09, 23:49Відповідь на 1 від Гість: Крайтос

              Наи поэты украинские крымские тоже такие: переиздают старые стихи без подражания "Мама и нейтронная бомба" без антинатовских, без БАМовских...без дружбы народов...!!! Оказывается, самые солидные вещи- те, что они писали ТОГДА на заказ!

                820.05.09, 23:49Відповідь на 6 від блогер

                стараюсь не отводить))))

                  Гість: Крайтос

                  920.05.09, 23:54Відповідь на 7 від фон Терджиман

                  Потому что стандарт качества был, заложенный этим самым заказом. А сейчас - паразитирование, деградация. "Как вы лодку назовете" - из этой серии.

                    1021.05.09, 00:11

                    За його словами, подібних актів не існувало і не існує в жодній країні світу. как же это хульчинський про ридну украину забыл, а как же ющ с геноцидом?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна