хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

Конкурс на написання гімну Києва

Конкурсна комісія втретє не змогла обрати переможця конкурсу на написання гімну Києва (слів). Про це "Українським Новинам" повідомив член комісії, депутат Київської міської ради від фракції Блоку Юлії Тимошенко Олександр Бригинець. Підсумкове засідання конкурсної комісії відбулося у вівторок. "Журі розглянуло близько 70 текстів, які претендували на те, щоб лягти в основу гімну Києва... Всі тексти, як і в минулі рази, написані любителями й виявилися вкрай низького рівня", - сказав Бригинець. Він зазначив, що жоден професійний поет у конкурсі не брав участі. Ті ж вірші, які брали участь у конкурсі, за його словами, мали серйозні технічні й стилістичні помилки, а також певну ритмічну одноманітність, оскільки деякі з них були написані за мотивами гімну України або гімну СРСР. Комісія не змогла обрати також 5 найкращих віршів, чиїх авторів передбачалося преміювати по 3 тис гривень кожному. У зв'язку з тим, що 1-й тур конкурсу на написання віршів гімну не вдався, 2-й тур на написання музики гімну також не проводитимуть. У результаті комісія дійшла висновку не рекомендувати Київраді проводити конкурс учетверте, а визначити як гімн одну з двох відомих пісень - "Грає море зелене" або "Знову цвітуть каштани". У березні Головне управління культури і мистецтв вирішило провести конкурс на написання гімну Києва (музики й слів) у 2 тури: 1-й тур - конкурс поетичних творів у квітні, 2-й тур - конкурс музичних творів у лютому 2010 року.У жовтні 2008 року Київрада продовжила конкурс на написання гімну Києва (музики й слів) до 15 лютого 2010 року.У 2007-2008 роках конкурсна комісія двічі не змогла обрати переможця конкурсу на написання гімну Києва.

12

Коментарі

122.04.09, 13:27

"Головне управління культури і мистецтв вирішило провести"

Хоть бы уже народ не смешили...

    223.04.09, 09:43Відповідь на 1 від CKB

    "Головне управління культури і мистецтв вирішило провести"Взяточники окучивают дилетантов, поэтому кадровые писатели не торопятся. Тут, на блогах, в последнее время редакторы стараются вербовать бесплатных копипастеров(ни контракта, ни даже расценок- ни один, даже землекоп, не согласится на такое "творчество). И вообще, копипаст=это даже не обзор прессы, даже не для первого курса журфака.

      323.04.09, 16:10Відповідь на 2 від фон Терджиман

      "Головне управління культури і мистецтв вирішило провести"Взяточники окучивают дилетантов, поэтому кадровые писатели не торопятся. Тут, на блогах, в последнее время редакторы стараются вербовать бесплатных копипастеров(ни контракта, ни даже расценок- ни один, даже землекоп, не согласится на такое "творчество). И вообще, копипаст=это даже не обзор прессы, даже не для первого курса журфака.То, что вы перечислили - это с одной стороны. А с другой, что-то не припомню, чтобы здешнее управление культуры достойно провело хотя бы один конкурс или фестиваль - за что ни возьмутся - все получается на уровне Жмеринки, прости господи