хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Ющенко: "Я ніколи не був і не буду хохлом та малоросом'

КИЇВ, 15 квітня. /УКРІНФОРМ/. Доля України залежатиме від вибору громадян країни на президентських виборах. На цьому наголосив Президент Віктор Ющенко в інтерв'ю спеціальним кореспондентам газети "КоммерсантЪ", повідомляє УКРІНФОРМ.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо того, чи не боїться В.Ющенко, що з приходом іншого президента буде "відкат у демократизації" суспільства, він зазначив: "Я пожертвував достатньо, щоб досягти тих цінностей, у які вірю! Я чотири роки говорив про ці цінності і п'ятий рік говорю. Дасть Бог - буду і шостий, і сьомий, і десятий говорити", - заявив Віктор Ющенко.

Він наголосив, що не ставить собі за мету "подобатися нації". Його завданням є боротьба за те, щоб люди знали про покоління українців, яке було замучено, змордовано. "У цьому місія Президента України", - підкреслив він.

Глава держави також сказав: "Я ніколи не був і не буду хохлом, ніколи не був малоросом і ніколи ним не буду. Якщо мені потрібно буде другу дозу діоксину прийняти, я це зроблю, не відмовлюся. У мене п'ятеро дітей, і я хочу, щоб у мене була можливість сказати їм: "Я передав вам Україну кращою, ніж її отримав".

За словами В.Ющенка, у нього "проста логіка: щоб зробити з народу державу, націю, ми повинні говорити про історію, ми повинні пам'ятати, що в нас є материнська мова, гімн, який слід поважати і співати, що в нас має бути повага до свого прапора".

"Хоч одна людина в державі повинна про це говорити, подобається це вам чи не подобається. Я говорю про це як Президент. А ви мені пропонуєте говорити нації солодкі речі, які додаватимуть рейтингу", - сказав він, коментуючи свій низький рейтинг.

Віктор Ющенко вважає, що потрібно говорити "про те, що зроблено": "Про що ми говорили п'ять років тому, формуючи основи нової політики? Про те, що потрібно прийти до свободи слова. Щоб у нас з'явився журналіст, у якого коліна не тремтять, який може поставити запитання, яке п'ять років тому він би собі в рукав засунув. Ми вже чотири роки живемо в умовах свободи слова. Так, ми ще не досягли кінця шляху, але в нас є прогрес".

"Друге досягнення - свобода вибору, основа демократичного суспільства. Озирніться, за останні роки ми провели дві дострокові виборчі кампанії. Обидва рази на виборах перемогла опозиція, і обидва рази спостерігачі визнали ці вибори чесними", - додав він, наголосивши, що п'ять років тому він "дороги не знав на центральне телебачення".

На запитання, чи бачить В.Ющенко серед кандидатів, які мають найбільші шанси зайняти посаду президента, ту людину, яка може продовжити його курс, він сказав: "Ви задаєте гарне провокаційне питання. Але якщо я на нього відповім, я фактично визнаю відповідь на інше питання. Почекайте, давайте ще повоюємо. Попереду вибори, давайте дочекаємося їхніх результатів".

З мого блогу.

17

Коментарі

анонім

Гість: RALF007

216.04.09, 15:12

Ющекно зрадник!

Він і є головний хохол - людина з комплексом неповноцінності!

    анонім

    316.04.09, 15:14Відповідь на 2 від Гість: RALF007

    выборив нэ будэ...якый далбайоб пидэ обырать гивно?

      416.04.09, 15:14Відповідь на 2 від Гість: RALF007

      А хто не зрадник???

        анонім

        516.04.09, 15:14

        ты цэ хотив почуты-Тарас Токар?

          Гість: Shiver2005

          616.04.09, 15:16

          Язиком чесати не мішки грузити.

            Гість: RALF007

            716.04.09, 15:19Відповідь на 4 від Тарас Токар

            А хто не зрадник???
            Той, хто в шось вірить!
            Тимошекно наприклад - вона ідеалістка!

              Гість: RALF007

              816.04.09, 15:19Відповідь на 3 від анонім

              выборив нэ будэ...якый далбайоб пидэ обырать гивно?
              підуть, в нас такий народ!

                916.04.09, 15:20Відповідь на 7 від Гість: RALF007

                А хто не зрадник???Той, хто в шось вірить!
                Тимошекно наприклад - вона ідеалістка!
                А в що вона вірить?

                  анонім

                  1016.04.09, 15:22Відповідь на 8 від Гість: RALF007

                  тарас токар пробыва ситуацыю....йому забашлялы...

                    Сторінки:
                    1
                    2
                    3
                    5
                    попередня
                    наступна