хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Вітаю всіх з днем журналіста

Вітаю всіх з днем журналіста
Загальновідомо, що велику частину розвідувальних данних можна отримати з відкритих джерел, тобто результатів діяльності журналістів. Ось один з таких прикладів: опубліковано детальні карти з усіма укриттями - для ворога цілі визначені в абсолюті, тому не рекомендую йти туди, звідки гарантовано можна не прийти.

"Проєкту "ЛУН Місто" вже понад чотири роки. Це проєкт міських досліджень про якість міського середовища. 2022 року організатори дещо змінили формат і почали робити інтерактивні карти з закладами, які мають укриття. Аби розповісти про них детальніше до нашого ефіру "Ранку Вдома" приєдналася кураторка "ЛУН Місто" Анна Денисенко.
"
0

Коментарі

17.06.23, 22:56

ворог стріляє у глибокому тилу не по укриттях для цивільних.

    29.06.23, 19:39Відповідь на 1 від Nech sa paci

    ворог стріляє у глибокому тилу не по укриттях для цивільних.
    Досить, що стріляє по цивільних об'єктах як магазини і базари? Краматорський вокзал не пригадуєте? Цілі відомі, тому коли захоче - тоді як з Каховською ГЄС опа і жопа.

      39.06.23, 23:24Відповідь на 2 від Богдан Бо

      Я все пригадую. Але в багатьох випадках схоже на недоліт-переліт біля якихось "об'єктів" або збиття нашими й падіння небезпечних уламків (інколи — з детонацією).

      Конкретно в якусь хрущівку, де є підвал-сховище, вони не мітитимуть. ПОКИ ЩО. Не виключаю, що в них остаточно все поплавиться в головешках.