хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Ось така херня, малятка, любі хлопчики й дівчата

Ось така херня, малятка, любі хлопчики й дівчата
(дідусь Панас)



Звичайно, що ніхто не збирається ставити цій людини пам’ятника в Україні, як це запропонував один політичний коментатор зі значною долею іронії або й сарказму, проте маємо однозначно визнати, що ніхто не зробив більшого внеску у від’єднання України від Росії, як цей невиразний чолов’яга майже тотожний за зростом (але не за змістом!) зі Степаном Бандерою чи Миколою Лебедем, Романом Шухевичем та Василем Куком – провідними діячами Організації Українських Націоналістів. Так, беззаперечно, що всі українські націоналісти минулого і сучасного, як і всі дисиденти всередині та інсургенти в діаспорі сукупно узяті зробили менше для реального визволення нашої любої Неньки України з під влади злої мачухи-загарбника – Росії, аніж теперішній Президент Російської Федерації Володимир Путін. Залишилось ще буквально трошки йому постаратися, щоб у світі виник ще один політико-соціальний клон «Північно-Південна Корея» № 2.
Мене, як і багатьох нормальних людей, подібна перспектива не надто тішить. Є, звичайно, хвальки з радісними промовами, що вони вже давним-давно всім-всім казали та доказували про майбутню війну України з Росією і ось, «на щастя», їх прогнози здійснилися: війна йде і ось-ось глобалізується до неймовірних масштабів. Вони передбачили! Нічого сказати: молодці,– накаркати війну розуму вистачило! А запобігти – для того їм, на превеликий жаль, здорового глузду не стачило. Тепер щастя-злощястя нам усім доведеться споживати, бо якось іншого шляху вже насправді не видати. Річ у тому, що неможливо домовитись з неадекватними людьми. Це як би здоровило хлоп починає привселюдно лупцювати свою жінку та дітей, щоб показати свою силу могутню, удаль молодечу, аби його інші остерігалися. Ах, дивіться, який я сильний! – бійтеся всі мене! І хрясь в обличчя жінці, бац копняка синочку, аж той підлетів! І так воно є насправді! Хіба не про подібне говорив привселюдно на одній пресконференції у 2014-му В.В.Путин, що вони свідомо будуть робити «живі щити» з жінок та дітей перед своїми наступаючими військами? Говорив! Особисто! Колись я вже писав, що насправді сильних не бояться – сильних  поважають, а бояться дурних, бо не можливо передбачити, що від них очікувати та як з ними домовитися, бо воно ж дурне і сьогодні каже одне, завтра – зовсім інше, протилежне! Ну зовсім як керівництво РФ.
Навіть не будучи присутнім при переговорах представників від НАТО з тим одним головним від РФ усе можна легко відтворити гіпотетично, бо то виглядало приблизно ось таким чином:
– Вимагаємо, щоб НАТО вивело всі свої війська з Прибалтики, бо то нам становить загрозу.
– Перепрошуємо, але війська НАТО саме для того в Прибалтиці, щоб створювати вам загрозу і стримувати від нападу на наших союзників.
– Наші вимоги є Ультиматум! Якщо ви його не виконаєте, то ми будемо бити Україну.
– А причому тут в наших перемовинах Україна? Вона не є членом НАТО.
– Так саме тому і будемо лупити Україну, що вона не є членом НАТО! Ми ж не настільки дурні, щоб битися з НАТО.
– Але ж згідно «Будапештського меморандуму» Україна є під опікою РФ! Взамін за віддану вам  ядерну зброю, РФ обіцялося захищати Україну від усіх зовнішніх загроз.
– А ми всраці маємо цей договір і робимо, що захочемо! Бо ми є світова ядерна держава і хто нам щось зробить? Воювати через Україну ніхто не стане, як Франція та Великобританія після окупації Польщі у 1939 році одразу оголосили війну Німеччині Гітлера. Часи змінилися: Третьої Світової війни бояться усі, окрім нас в РФ – нам втрачати мало що є. На носу у мене 70-ка! Помирати – так усім!
– Отож і воно, що всі наші договори з РФ і всі наші з вами інші домовленості у вас у сраці знаходяться, а не у процесі їх виконання. Тому НАТО буде нарощувати свої війська на своїх східних кордонах незалежно від подій в Україні. Домовлятися з вами безперспективно!

Дуже сумна казочка вийшла для нас в Україні живущих, любі діточки. Ось така херня, малятка, любі хлопчики й дівчатка. Отож і на добраніч. Нічка, напевно що буде довгою, дуже довгою. Може навіть і ядерною...

За дідуся Панаса – Богдан Гордасевич
20 січня 2022 р. (7530 - літописний)
Львів-Рясне

16:24 20.01.2022
4

Коментарі

120.01.22, 23:48

    220.01.22, 23:58

    Мене не треба було агітувати за українськість методом "від протилежного".

      321.01.22, 00:03

      Нам треба стати розумними й сильними. Можна буде трохи здаватися й безбашеними, але знати міру, щоб було помітно різницю між нами й росіянами.

        421.01.22, 02:41Відповідь на 2 від Nech sa paci

        Мене не треба було агітувати за українськість методом "від протилежного".
        Нікого не агітую, а чисто фіксую, що все х_йово.

          521.01.22, 14:05Відповідь на 4 від Богдан Бо

          Не без того...

            621.01.22, 23:53

            Яка у людства коротка пам'ять !
            Експерти, з розумними пиками, обговорюють "агресивне" НАТО, роблячи вигляд, що їм невідомо, коли та для чого створювалось це об'єднання.
            Варто нагадати, що після 1945 року у Російській імперії, що звалася тоді СРСР, спостерігалася тоді велика сверблячка - "помити чоботи в Ла-Манші".
            Підзабулись???

              722.01.22, 11:59

              А я и не против памятника Деду Панасу. Хорошая идея.

                822.01.22, 20:17Відповідь на 7 від bobakot

                А я и не против памятника Деду Панасу. Хорошая идея.
                Особливо отой проект, де дід Панас тримає на витягнутій руці зашморг і там щодня міняють москаля.

                  922.01.22, 20:19Відповідь на 6 від Леонід

                  Яка у людства коротка пам'ять !
                  Експерти, з розумними пиками, обговорюють "агресивне" НАТО, роблячи вигляд, що їм невідомо, коли та для чого створювалось це об'єднання.
                  Варто нагадати, що після 1945 року у Російській імперії, що звалася тоді СРСР, спостерігалася тоді велика сверблячка - "помити чоботи в Ла-Манші".
                  Підзабулись???

                  Як казав Гебельс: чим безглуздіша брехня - тим більше в неї повірять.

                    1023.01.22, 05:04Відповідь на 9 від Богдан Бо

                    ...Як казав Гебельс: чим безглуздіша брехня - тим більше в неї повірять.
                    Чи не "авторитет" ?
                    Скобеївско - солов'їний продукт змушує рейхсміністра народної освіти та пропаганди Німеччини Пауля Йозефа Геббельса перевертатись від заздрості на пательні.
                    Московська пропаганда перевершила німецьку ще наприкінці 90-х років !!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна