хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

МОЗ має автоматично видавати сертифікат перехворілого


Якщо МОЗ автоматично встановлює число «одужавших», воно має так само автоматично видавати  «Сертифікат перехворілого» на підставі даних реєстру

Міністерство охорони здоров’я України щодня в складі своєї куцої статистики що не не стикується, подає на своєму сайті показник «одужало» (осіб). Так за добу 30 жовтня 2021 року в Україні  «одужало» 5 269 осіб.

Як МОЗ обчислює показник «одужало» і що означають показники «захворілі» та «наразі хворіє»?

Для початку потрібно пояснити, що МОЗ вважає «захворілими» всіх тих, хто отримав позитивний результат тесту на ковід. Залежно від контексту їх також називають «інфіковані» або «носії коронавірусу».

МОЗ вважає «захворілими» тих,
хто отримав позитивний тест на ковід

Кількість тих хто «наразі хворіє» МОЗ обчислює віднімаючи від загальної за 1,5 роки кількості позитивних тестів число всіх летальних випадків та число тих хто «одужав».

Звідки беруть число тих хто «одужав» від позитивних тестів? 

Саме про це йдеться в статті “Світові сенсації, дива та недолугості «ковідної» статистики від МОЗ“. Згідно з нормативними документами МОЗ, щоб вважати людину такою, що після позитивного тесту «одужала від коронавірусу», не потрібно робити повторний тест. Людину з позитивним тестом автоматично вважають «одужавшою», якщо пройшло 14 днів (час самоізоляції) від отримання позитивного результату тесту плюс 3 дні якщо не має ознак захворювання.

Якщо МОЗ автоматично
отримує число «одужавших»,

він має автоматично видавати
«Сертифікат перехворілого»

Таким чином постає логічний висновок: якщо МОЗ автоматично встановлює число «одужавших», він так само автоматично має видавати цим людям «Сертифікат перехворілого». Зробити це простіше простого, адже всі хто отримав позитивний тесту занесені в реєстр, і через 14+3 дні реєстр має автоматично згенерувати «Сертифікат перехворілого» (поміняти назву РЕЗУЛЬТАТ АНАЛІЗУ на СЕРТИФІКАТ ПЕРЕХВОРІЛОГО та зсунути дату на 14+3 днів – що тут складного?).

Чи ми не в цифровій країні живемо?

В цій статті ми навмисно не торкалися терміну дії «Сертифікату перехворілого». Проте існує безліч посилань на дослідження авторитетних українських та закордонних вчених, які доводять, що у перехворілих на ковід імунітет набагато більш ефективний, стійкий і триваліший ніж  “вакцинний” і може захистити від повторного захворювання впродовж кількох десятиліть. Так само потрібно враховувати, що вакцина проти уханьського штаму постійно втрачає свою ефективність, наприклад відповідно до серпневих досліджень, повний курс вакцини Pfizer став лише на 39% ефективний у запобіганні зараженню та на 41% ефективний у запобіганні симптомам, що виявляються при «дельта»-версії вірусу.

0

Коментарі