хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

План по ОРДЛО Кравчука в перекладі Азарова



Кравчук розкрили Подробиці плану з припиненням Війни на Донбасі 
УКРАЇНИ
Україна предлагает Повністю пріпініті Конфлікт и демілітарізуваті тимчасово окуповані территории Донецької и Луганської області на качана 2021 року. Це необходимо для проведення там місцевіх віборів 31 березня.

Як рассказал глава делегації України в ТКГ, перший президент України Леонід Кравчук, про це йдет в підготовленому українською стороною Плану спільніх кроків для Трісторонньої контактної групи, передает  Інтерфакс-Україна .

Демілітарізація ОРДЛО и контроль над кордоном

«Перше, что Ми пропонуємо сделать, - пріпініті обов'язково Збройний Конфлікт, и провести обов'язково повну демілітарізацію ОРДЛО. З цього нужно почінаті. Тобто, всі збройні формирование, найманці, Озброєння все винне буті віведено з цієї территории, незаконні збройні формирование повінні буті розпущені. І це нужно сделать на качана +2021 року », - рассказал Кравчук.

За его словами, после цього Україна винна взяти під контроль кордон и Забезпечити на ціх теріторіях нормальну жіттєдіяльність.

«Тобто, складових безпеки становится головного, визначальності для того, щоб рухатіся вперед», - підкреслів ВІН.

Колаборанти - хто понесе відповідальність

Глава делегації України в ТКГ такоже зазначилися, что важліво буде чітко врегулюваті питання відповідальності для осіб, Які брали участь у подіях, пов'язаних з війною на Донбасі.

При цьом нужно НЕ допустіті наказание для тих, на кому немає провини за Вчинення злочінів. Для цього Верховна Рада винна Прийняти відповідній законопроект, текст которого нужно буде обговорити в робочій групі ТКГ з політічніх вопросам.

«Нам нужно, щоб питання відповідальності вірішуваліся за законом, віважено, з урахуванням ситуации на Донбасі, и з урахуванням досвіду других стран. Тому що є Злочинці, є люди, Які Прийшли туди вбивати за гроші, - смороду повінні нести відповідальність, а інші - нормально жити и працювати на життя без, українській землі », - пояснивши Кравчук.

Обмін «всех на всіх»

Українська сторона буде наполягаті, что необходимо Негайно Забезпечити повний и Безумовно доступ міжнародніх ОРГАНІЗАЦІЙ, включаючі Міжнародний комітет Червоного Хреста, до всіх утрімуванім особам. Україна Хотіла б, щоб це Було Зроблено до середини листопада 2020 року, а залишкова взаємне звільнення утрімуваніх осіб за принципом «всех на всіх» відбулося НЕ пізніше 15 грудня 2020 року.

Збільшення чисельного складу СММ ОБСЄ

Кравчук підкреслів, что СММ ОБСЄ винна мати Безпечний доступ до всієї территории України. Київ такоже Хотів би добиться до середини грудня Збільшення чисельного складу СММ ОБСЄ на 1500 осіб. З цією пропозіцією Вже звернули до Постійній раді ОБСЄ.

вибори ОРДЛО

Согласно з Українським планом, не пізніше 31 березня 2021 року на территории ОРДЛО повінні буті проведені Місцеві вибори відповідно до Конституції та Законів України и з Дотримання стандартів ОБСЄ - Копенгагенського документа 1990 року.

«Кроме того, необходимо буде Прийняти закон про Особливості проведення місцевіх віборів в ОРДЛО. Я думаю, что Верховна Рада Вже напрацювала много в цьом напрямку. Потрібно підняті всі ЦІ напрацювання, подивитись на їх Утримання, и з урахуванням тих змін, Які відбуліся, Прийняти відповідне решение », - зазнача Кравчук.

ВІН Додав, что «формулу Штайнмайера" не можна обійті стороною и необходимо такоже згадаті в документі.

Вільна економічна зона

За словами первого президента, Україна такоже буде пропонуваті создания Вільної економічної зони в рамках реализации особливого порядку місцевого самоврядування в ОРДЛО.

«Без неї відновіті там економіку буде Неможливо. І ця Вільна економічна зона, согласно з нашим баченням, винна діяті десь орієнтовно до 2050 року. Розрахунки показують, что цею годину дозволити привести регіон Донбасу в нормальний стан », - сказав Кравчук.

нормандській формат

Кроме того українська сторона дуже б Хотіла, щоб наступна Зустріч лідерів держав «нормандського формату» відбулася до кінця 2020 року.

При цьом глава делегації України в ТКГ підкреслів, что пропонованій Україною План спільніх кроків НЕ є заміною того, что Вже Зроблено за Шість років роботи «нормандського формату» и ТКГ.

«Це документ, Який відповідає реаліям и тому, что Зроблено, а з его помощью ми Хочемо доповніті або уточніті ті питання, Які НЕ нашли широкого, точного и конкретного втілення в попередніх документах», - зазнача Кравчук.

5 листопада план української Сторони буде направлено координатору ТКГ, спецпредставнікові чинного голови ОБСЄ Хайді Грау.

Тільки Екстрім и найважлівіша інформація на нашому

1

Коментарі