хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Одеса вшановує героїв України

В Одесі місцеві жителі вийшли на акцію пам'яті військових, загиблих на війні з РФ. ФОТО
12:27 | 22.08.2020
 

 
Share

12:27 | 22.08.2020
 
659

У місті Одеса місцеві жителі вийшли на акцію пам'яті українських військових, які загинули на війні проти Російської Федерації. Про це повідомляє Суспільне .

Жителі Одеси вшанували пам'ять військовослужбовців, загиблих у війні з Росією. Учасники заходу зібралися біля пам'ятника Дюку де Рішельє на Приморському бульварі в центрі Одеси.

Як розповів один з учасників акції, до заходу долучилися представник військового співтовариства з міністерства у справах ветеранів, представник ради ветеранів України, ветерани АТО і ООС, оркестр ВМС України, а також сім'ї загиблих воїнів, волонтери, духовенство православної церкви України та жителі Одеси.

Під час акції оркестр виконав державний гімн. Після цього люди дякували воїнів, які захищають Україну і тих, які загинули, захищаючи її.

«Неможливо висловити всю глибину подяки і поваги всім нашим воїнам, які зараз захищають нашу країну. Але ми дякуємо, повертайтеся живими. Воїнам, які загинули, захищаючи нашу країну, але зберегли нам з вами чисте небо, тихі ночі і світлі дні, спокій наших дітей, - слава тричі. Герої не вмирають », - сказав ведучий заходу.

Після промови пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання. Слова поваги також висловив представник духовенства Православної церкви України.

«До лав лицарів-козаків, воїнів-гетьманів, січових стрільців, воїнів УПА стали і наші діти. Ті діти, які душу свою поклали за свободу і незалежність нашої держави. Герої, які вже на небесах, і свого часу у них було завдання, щоб люди не відчули, що таке війна і з цим завданням вони впоралися. і не тільки впоралися, а набагато більше впоралися. Тому що тут ми не відчули, що таке війна. Не тільки не відчули, але і почали забувати », - сказав під час заходу священик.

    

Нагадаємо, як повідомляла група ІС, раніше в Бахмуті провели масовий велопробіг до Дня Незалежності.

2

Коментарі