хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Розмова Іванова з Кондратюком на чистоту

Рекомендую подивитися. Кондратюк чоловік хороший, але як політик простота рівня Зеленського. Водночас це  дзеркало для багатьох в Україні.



1

Коментарі

19.08.20, 23:37

А мне понравились его мысли. Мне тоже не понятно, почему мы не разорвали все отношения с Россией? Они убивают наших соотечественников, они оккупировали наши территории, а мы с ними торгуем, концерты и все такое, не в одни ворота не влазит. Это тоже самое, что когда наши солдаты погибали в Великой Отечественной войне, а наши певцы ездили и давали концерты в Германии Гитлеру и его окружению, не, ну это не мыслимо

    212.08.20, 14:27Відповідь на 1 від ТНЕ*

    Так у вересні 1939 у відомій Брестській фортеці був спільний парад німецько-радянських військ. І постачання сировиною величезне зі СРСР до Німеччини Гітлера аж по 22 червня 1941 р., а потім німці самі все забрали.
    А по цьому питанню, то дуже дякую, що ви сказали "Мені теж не зрозуміло", бо більшість зарозуміло заявляють, що треба "назвати війну - війною" і на тому все. А ви бачили руїни Алепо в Сирії? Тепер уявіть, що то ваш дім і все навколо таке. На цю тему можна багато говорити, але я рекомендую спершу заборонити вживати російську мову в Україні.

      312.08.20, 14:28Відповідь на 1 від ТНЕ*

      Ці мовні перекладачі просто чудо: українську в суржик перевели!