хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

До річниці перемоги Вови Зеленського та зе-дебілів

Річниця перемоги Вови Зеленського та зе-дебілів
З серії «Мішанка 2020»

Головна моя теза при всьому негативі сприйняття перемоги Володимира Зеленського у виборах Президента України у 2019 році була і залишається такою: я абсолютно за те, щоб все сталося добре у період правління В.Зеленського на посаді президента, бо тоді буде добре всім: Україні, людям, мені. Апріорі підтримую «За все хороше проти всього поганого»! Я не був і не є патологічним зеленськофобом, як ніколи не був і не є суто фаном Петра Порошенка. Більше того: за минулий рік я побачив, що В.Зеленський щиро хоче щось зробити корисного і порядного, намагається бути Правильним Президентом України, як він то уявляє. На жаль, успіхи у Вови Зеленського, його уявлення та гра в іпостасі актора-блазня з пародіями на президента були значно вищими від його успіхів під час реального перебування в іпостасі Президента України. Далі коментувати нічого.
Моїм месиджем за останній час є: «Я в захваті від Зе-кодла, бо то є найкраща моя помста всім тим, хто за них проголосував!» Також додаткові коменти зайві. Хіба що мені зробили зауваження щодо постійного вживання слова «зе-дебіли» як неетичного, але я відповів, що додаткова частка «зе» чітко вказує, що мова йде не про медичну, а соціальну сферу визначення діагнозу щодо людей, як безвідповідального електорату: не можна довіряти керувати великою державою людині, що ніколи не працювала і не має жодного поняття в державному управлінні чи хоч би великої корпорації, а в іншому випадку виборці – це зе-дебіли і не інакше.
Заключне: рік один вже відбули і ще 4-и попереду. Який прогноз? Мій досить простий: епоха стабільної бідності часів Петра Порошенко в Україні успішно завершена Зе-кодлом, а розпочинається непередбачувана за подіями епоха трьох «Зе»: Зе-здирництва, Зе-злиднів та Зе-зубожіння. Не вірите? Скоро перевірите. Врешті, - вже то маєте! На тому і прощаюсь.

Богдан Гордасевич
24 квітня 2020 р. (7528)
м. Львів-Рясне




0

Коментарі