хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Криза держави


З'явились можливості поділитися думкам про кризовий стан в Україні, давайте розбиратись які причини державної кризи.

Причини цього криються в кризі суспільства, в якому коли навмисно, а коли не свідомо, нивелюють моральні цінності вироблені сторіччами- чесність, порядність, справедливість, людяність,свобода. Завдяки ним збереглася нація і саме нехтування моралі було головною причиною розпаду Російської імперії, Радянського союзу і таке майбутьне готують Україні.

Нам нав'язують постійно через фільми.деякі ЗМІ мораль шахрайства, паразитизма, безмежних забаганок. І все це породжує розбещеність громадян і в першу чергу молоді. Вони бачать в житті конкретні приклади, коли корупціонери, вори та їх сім'ї, ведуть паразитарний засіб життя і за це не несуть ніякої відповідальності, а навпаки. пишаються своїми здібностями до шахрайства і своїми статками. хизуються перед морально нестійкою молоддю, що в кінцевій перспективі призведе до руйнації їх дітей. нащадків і всієї нації.

Прикладів такої аморальності безліч. Згадайте тільке знецінення гривні в три рази, а потім конишня керівницяя НБУ Гонтарева, яка винна в цьому, купує за мільони фунтів нерухомість в Лондоні. Або Коломойського, який розорив Приватбанк на мільярди доларів.і тепер судиться з державою яка банк врятувала. А ось останній приклад-.мер Хрькова Кернос планує витратити 500млн грн громадських коштів на зоопарк міста. Саме такі аморальні приклади поступово руйнують суспільство і державу.

Через навалу новин про вбивства, аварії, насильство,тероризм в суспільстві нагнетається психоз, невпевненість і головне агресивність громадян.що разом з економічними негараздами спонукає прискорення захворювання населення.і еміграцію з України  Все це робиться свідомо для розвалу нації. Хто є замовником і виконавцем ціх дій потребує окремої бесіди, зараз же ж скажу відверто- Центри ціх рептілоїдів знаходяться в Росіїї. Європі, США, Китаю, Ізраілю. Вони діють окремо та іноді об'єднуються в різних сферах та кофігураціях. Все це окрема і глубока тема. Нам же потрібно зосередись на протидії таким явищам, щоб не зникнути з політичної карти світу і мати перспективи сталого розвитку.

Що для цього потрібно робити

Виконувати Конституцію України в повному обсязі, а для цього її вивчати і пропогувати . Тих хто її порушує притягати до відповідальності.

Пропогувати моральні цінності українського народу- любовь, чесність, порядність справедливість, свободу і переконувати всіма засобами телебачення, кіно, радіо, інтернета що саме це дасть добробут і безпеку народу України

. Потрібно робити заходи, коли чесна праця від чиновника до трудяги стане вигідніша ніж шахрайство, яке безповоротньо і суттево карається.

Саме такі дії владних чиновників , свідомих громадян, дадуть змогу закласти фундамент поборотьби з кризою в Україні.

4

Коментарі

Гість: смайлll

15.12.19, 20:03

потрибно соблюдать закон, и сажать тех, кто его нарушает. А у нас есть каста, которым закон не писан, депутаты, олигархи, мусора , прокуроры ,выблядки атошные и прочая мразь.

    25.12.19, 20:10Відповідь на 1 від Гість: смайлll

    потрибно соблюдать закон, и сажать тех, кто его нарушает. А у нас есть каста, которым закон не писан, депутаты, олигархи, мусора , прокуроры ,выблядки атошные и прочая мразь.Згоден,саме так повинно бути, а питання в тому чого так не відбувається

      35.12.19, 20:18

      Все правильно, но как это осуществить на практике? Легко говорить, а трудно делать. Народ такой как есть, и другого нет

        45.12.19, 21:02Відповідь на 3 від Тарас Музичук

        Все правильно, но как это осуществить на практике? Легко говорить, а трудно делать. Народ такой как есть, и другого нет Як це робити я дещо запропонував, якщо помітили. Прошу добродіїв доповнювати

          55.12.19, 21:06Відповідь на 4 від русич91

          Все правильно, но как это осуществить на практике? Легко говорить, а трудно делать. Народ такой как есть, и другого нет Як це робити я дещо запропонував, якщо помітили. Прошу добродіїв доповнюватиЦього дуже замало! От як це зробити, щоб воно працювало?

            65.12.19, 21:38Відповідь на 1 від Гість: смайлll

            потрибно соблюдать закон, и сажать тех, кто его нарушает. А у нас есть каста, которым закон не писан, депутаты, олигархи, мусора , прокуроры ,выблядки атошные и прочая мразь.ага моцкальська...така як ти

              Гість: смайлll

              75.12.19, 21:48Відповідь на 6 від melo-man

              потрибно соблюдать закон, и сажать тех, кто его нарушает. А у нас есть каста, которым закон не писан, депутаты, олигархи, мусора , прокуроры ,выблядки атошные и прочая мразь.ага моцкальська...така як тиА вы, простите, кем из моего списка будете?

                85.12.19, 21:49

                Сегодня было предложение "начать" с юашки -)... и не лезть в такие дебри... Типа - начать с СЕБЯ!
                http://blog.i.ua/user/7793750/2310593/

                  Гість: смайлll

                  95.12.19, 22:27

                  потрибно соблюдать закон, и сажать тех, кто его нарушает. А у нас есть каста, которым закон не писан, депутаты, олигархи, мусора , прокуроры ,выблядки атошные и прочая мразь.

                    106.12.19, 00:19

                    Снова Пороха в презики

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна