хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Вибухівка закладена в продаж землі

   І так зрада національних інтересів відбулася. Слуги народу наплювали на думки народу і більшістю проголосували у ВР за продаж сільськогосподарської землі.

Щоб уяснити хибність такого рішення давайте повернимось до історії цього питання.

Український народ ще з кінця 19 сторічя потерпав від несправедливого розподілу землі . Панські землі обробляли наймити, які ледь виживали від урожаю на крихітних клаптиках своєї землі і платні за працю на панських ланах. Тому коли більшовики проголосили “земля крестьянам” за нимі пішли маси народу і почалась громадянська війна за переділ власності.. Потім було встановлено що земля належить державі і вона відається в бестрокове користування колгоспам.. Після встановлення незалежності України в1991році і прийняття Конституції в1996 році було визначено що земля належить народу України., тобто стає публічною власністю і розподіляється в користування громадами. І ось шахраї з бригади Кучми в порушення Конституції прийняли акти про передачу у власність земельних паїв тим хто на той час працював в колективних господарствах. А це не можна було робити бо власник любого майна дійсно може користуватися сам, здавати в аренду, продати, купити.  Саме тоді був закладен порох під спокій, безпеку, і життя селян. Така процедура порушувала також соціальну справедливість до тих громадян держави які з рпізних причин покинули працю в селі.

Зараз же, під цей порох, своїм рішенняі ВР піднесла запал до майбутніх вибухів в супільстві Почнеться велике розшарування на селі, село почне швидко зникати, можливі великі завезення мігрантів і як наслідок розпад нації з великими потрясіннями.

. Що ж потрібно було робити щоб цього не сталося

Вже писав і повторюю, в документах на паї потрібно зазначити що це акт дає право на управління сільскогосподарською. землею- тобто використовувати самостійно, здавати в арендду, повертати в управління громаді чи державі,.якщо управитель далі управляти не взмозі. При цьому законодавчо треба визначити порядок конкурсу на аренду землі строком не ментьше 7 років і не більше 35 років і усі вимоги до орендаря по сівозміні, єкології, соціальним внескам і арендної плати. Саме публічний конкурс оренди в громаді дозволить отримувати достойну орендну плату і обирати найбільш ефективного орендаря.

Таким чином народна земля буде використовуватись найбільш єфективно і надійно. А розмови про залучення інвестицій потрібно вести в тісній увязці зі станом кредитування в країні, Бо ніякий бізнес не може розвинутись, якщо кредит дають тільке під 25% річних і вище Такий високий процент пов'язаний з високими ризиками неповернення і корупцією, тому що правоохоронна система належно не працює. А продож найвищої цінності нації-землі це невігластво, і шахрайська допомога світовим фінансовим магнатам яку на бачимо на прикладі Аргентини, Бразилії Парагваю.Таким чином ми знову упираємось в невиконання економічного закону доброчесності і головного закону- Конституції України.

Всі ці аргументи слуги народу на чолі з презом проігнорували, бо їх мета -швидко все розпродати і втекти непокараними. Але з давних давен діє правило -якщо слуги не підкорюються господарю то іх наказують поркою і вигоняють.

14.11.19

7

Коментарі

114.11.19, 19:22

    214.11.19, 19:27

    Шини готові

      314.11.19, 19:33

      Naprawa TV Warszawa w Domu Klienta. Tel: 791-065-242
      www.vk-x.com

      Та хай продають. Може буде толк, зараз все одно там хтось щось сіє і жне. Думаю, проблеми нема. Чи таки є?

        414.11.19, 19:37

          514.11.19, 19:38

          .Вот так вот, так вам и надо, совершили переворот государственный, развязали гражданскую войну на Донбассе, Крым ушёл вместе со своей территорией, так а чего вы хотите, сами и виноваты, жрите, не обляпайтесь! а ты гордись тем шо увас китайцы вас харят по полной. )

            614.11.19, 19:47Відповідь на 3 від Serwis TV

            Naprawa TV Warszawa w Domu Klienta. Tel: 791-065-242
            www.vk-x.com

            Та хай продають. Може буде толк, зараз все одно там хтось щось сіє і жне. Думаю, проблеми нема. Чи таки є?
            Петя локти кусает - не успел сделать это. А этим и делать нечего - все украдено до них. А спиздить шота очень охота. А шо? Газа нема, у армии стремно - эти не Петя же всеядный. Короче, земля и так покупается и продается, крестьяне разбежались по городам и земли их вообще лишать надо, единицы обрабатывают свои паи, все сами отдали дяде в "аренду".
            Узаконят сейчас то, что и так есть по факту. Наживутся, уже и за голосование получили, об Ахметова прибылях грядущих сколько разговоров (не в ленте почему-то)
            Господа, суета. Говно вопрос.

              714.11.19, 20:00

              .Вот так вот, так вам и надо, совершившего государственный переворот, развязали гражданскую войну на Донбассе, Крым ушел вместе со своей территорией, так а чего вы хотите, сами и виноваты, жрите, не обляпайтесь! а ты гордись тем что у вас китайцы вас харят по полной. )Это всё ваша пропаганда! Надо же чем-то уколоть Россию.ты не права , нет никакой пропаганды вообще . ) только голые факты. )

                814.11.19, 20:17Відповідь на 3 від Serwis TV

                Naprawa TV Warszawa w Domu Klienta. Tel: 791-065-242
                www.vk-x.com

                Та хай продають. Може буде толк, зараз все одно там хтось щось сіє і жне. Думаю, проблеми нема. Чи таки є?
                Так поки кричущих проблем немає. Але після розмов про продаж вони почались. Вже великими темпами вирізають худобу бо очикують скорочення пасовиск. А за майбутне теж потрібно турбуватися, вивчайте не тільке краєвиди Німеччіни а і сучасність країн що розпродали землю і про яких написано в статті

                  914.11.19, 20:21

                  .Вот так вот, так вам и надо, совершившего государственный переворот, развязали гражданскую войну на Донбассе, Крым ушел вместе со своей территорией, так а чего вы хотите, сами и виноваты, жрите, не обляпайтесь! а ты гордись тем что у вас китайцы вас харят по полной. )Это все ваша пропаганда! Надо же чем-то уколоть Россию.ты не права , нет никакой пропаганды вообще . ) только голые факты. )Как раз-таки никаких фактов, а голая пропаганда! Или фейки, вы мастаки на это дело. как бы вы не натягивали маску беспечности , она всё равно лопнет с треском на весь мир. ) да уже треснула по всем швам., всё ваше забайкалье - китай.

                    1014.11.19, 20:22

                    Знов рашистку пропогаду впарюєш. Є думки по темі статті давай. а за дермометання будеш помножений на ноль.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна