хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Перевірте чиновників

Зовнішне незалежне інспектування

Для старших школярів запроваджена підсумкове зовнішне незалежне оцінювання-ЗНО щоб об'єктивно без втручання чиновників шкіл виявіти, як учні засвоїли знання по предметам Це у школярів і вчителів викликає стимул краще навчатися і вчити. По цьому принципу пропонується утворити систему зовнішнього незалежного інспектування-ЗНІ для державних чиновників, щоб суспільство давало об'єктивну оцінку кінцевим результатам їх діяльності

Зовнешне незалежне инспектування повинно проводитись для державних структур по аналогії як це проводиться для учнів випускних класів школ. Дуже богато негараздів в діяльності різноманітних державних структур виконавчої влади є наслідком відсутності чітких крітеріїв оцінкі їх праці. Та атестація, яка проводиться самими структурами, не спрацьовує тому виникло бажання кардинально вплинути на цю оцінку завдякі незалежним громадьським експертам.

Для прикладу візьмемо таку державну установу як Укравтодор. Бо від її недоопрацювання на вибоїнах доріг державного значення псуються автомобілі, йде шалені перевитрати пального і взагалі гальмуються усі переміщення по країні і це напряму впливає на підприємницку активність і добробут країни.

Тому пропонується запровадити ЗНІ, зовнишне незалежне инспектування державних доріг.

Зовнішне — тому щоб до складу ввійшли не пов'язані з цією структурою фахівці, а також незалежні споживачі цієї послуги-водії авто та представники громадських організацій які зацікавлні у чіткому функціонуванні дорожнього господарства.

ЗНІ повинно бути не всеосяжним, а простим і доступним і зрозумілим для кожного пересічнього користувача доріг, які спромжні оцінити кінцеві результати діяльності цієї державної структури- Укравтодору. Тому крітерії по якім проводиться інспектування пропоную слідуючі:

- скільке води не розхлюпиться з літрової банки при ізді по трассі на швидкості 60 км\час на відстані 60км- 100 балів за повну банку

-скільке відсутніх дорожних знаків на дорозі минус 1бал

            • Скільке відсутне водостоків з дороги де вони в край потрібні-мінус2бали

            • кількість відсутньої розмітки на участках-мінус 2бала

            • статистика аварій на дорозі, із них з тяжкими наслідками.-мінус 5 балів

            • наявність заметів на дорозі що перекривало рух транспорту мінус10 балів

Таким чином незалежна інспекційна комісія раз в кінці літа і раз в кінці зими швидко визначить як утримується дорога що є основним показником роботи управлінців і усього колективу підпрозділу Укравтодору. При отриманні меньше 70 балів керівництвро підрозділу потрібно міняти. При нарахуванні такіх підрозділів більше 20% потрібно міняти керівництво Укравтодору.

І останне,заробітна плата керівництва Укравтодору повинна залежити від кількості автомобільних перевезень за рік. На скільке процентів він зріс пропорційно підвищується і їх ЗП.

Таким чином вибудовуэться механізм суспільного контролю над галузью утримання дорыг державного зпачення. Анологічно місцеві громади можуть запровадити такий же контроль за місцевими дорогами

.

Принципи такого контролю можна розповсюджувати на усі сфери діяльності державних чиновників, а для цього в Уряді при Міністрі КМ повинні бути розроблені правила формування за конкурсом таких Зовнішніх незалежних інспекцій, та порядок застосування результатів такіх зовнішньо незалежних інспекційних перевірок.

Візьмемо наприклад таку сферу, як утримання державних лісів, які за повідомленнями ЗМІ і громадян нещадно знищуються. Тому розпорядженням мінестра КМ в кожній області створюється комісія ЗНІ до якої включають представників громади,суспільних організацій, фазіхвців з природоохоронних учбових закладів. В розпоряджені також вказуєтся оціночні критерії по якім перевіряє ЗНІ

- Належний стан лісогосподарства оцінюється в 100 балів


      • З 10 перевірених ділянок в 1га скільке зафіксовано вирублених дерев. мінус1 бал за дерево

      • Скільке зафіксовано сухостою - мінус 0,2 бал

      • Скільке виявлено дерев з хворим листям - мінус 3 бали за дерево

      • Скільке виявлено ділянок без протипожарної смуги -мінус 5 балів.

ЗНІ проведе перевірки лісів два рази на рік і якщо в області набрано балів меньше 80 керівники управління звільняються з посад.

По анологичній схемі треба проводити перевіркі і органів водних ресурсів, споживчої безпеки, архитектури і майже усі структури державного та місцевого управління. Весь цей суспільний контроль буде спонукати чиновників активно виконувати свої функції і в кінечному рахунку поліпшить якість життя усіх громадян України.



1

Коментарі

118.10.19, 19:54

Весь цей суспільний контроль буде спонукати чиновників активно виконувати....
--------
Гомеричний сміх

    218.10.19, 19:57

    мінус один бал за дерево

      318.10.19, 20:24

      А тобі то що, чучело?))

        418.10.19, 20:33

        А тебе то что, чучело?)) а тебе, пришелец чего надобно?Яке тобі діло як ми живемо і що пишемо

          518.10.19, 21:00

          А тебя то что, чучело?)) а тебя, пришелец чего надобно?Какое тебе дело как мы живем и что пишемА тебе какое дело? кто ты такой?І знову гугл- переклад

            618.10.19, 21:02Відповідь на 4 від NoTaRь

            А тебе то что, чучело?)) а тебе, пришелец чего надобно?Яке тобі діло як ми живемо і що пишемо Бач ліхтенштенцю мабуть зарплати не хватає то він трішечкі підробляє на українських сайтах.

              718.10.19, 21:14Відповідь на 1 від NoTaRь

              Весь цей суспільний контроль буде спонукати чиновників активно виконувати....
              --------
              Гомеричний сміх
              Глузувати можно над усім. Тільке чомусь вчителі над ЗНО вже не глузують а головне стало більше можливостей об'єктивно оцінювати їх працю.

                818.10.19, 21:25

                Гомеричний сміхА у меня вызывает такой смех Украина! Нет, она сейчас не 90-х годов, а 20-30 годов, потому что в это время были комиссии на комиссиях и комиссиями погоняли.Везде бардак и неразбериха. Одни шахтёры чего стоят. Хотят забастовку устроить за невыплату зарплаты в 4 мес. Это надо подумать! А как они жили всё это время? За счёт огорода?
                Да что там шахтёры, в энергетике, промышленности, здравоохранении, куда не ткни, везде развал полный. Вам кажется что всё благополучно, но на самом деле идёт процветание национализма, дискриминация по языковому и национальному признаку, нагнетание психологического давления на инакомыслящих.
                Навіщо брехати "дискриминация по языковому и национальному признаку," Хто тобі забороняє спілкуватися тут і в побуті на рашисткій мові

                  919.10.19, 20:10

                  [Зачем врать "дискриминация по языковому и национальном признаку," Кто тебе запрещает общаться здесь и в быту на рашисткій языке[/cit
                  Во-первых, то, что ты оскорбляешь русский язык уже является дискриминацией. Во-вторых, разве у вас нет закона о языке?
                  В-третьих, ты сам ограничил своими же словами границу использования русского языка, по какому праву? Русские вместе с украинцами строили УССР, были градообразующим народом и русские не являются меньшинством, куда вы их нагло вписали.
                  Дівчинка прокинься нарешті, СРСР немає з 1991 року а ти все пропогуєшь більшовицьки постулати. Україна незалежна суверенна держава. має Конституцію де всі питання мови визначени. і їх треба виконувати.Для порядних людей це аксіома, а для НКВС ників, імперців, це як кістка в горлі. все тягнуть назад

                    1020.10.19, 21:16

                    Тітко необільшовичка, ніяк не заспокоїшься зі своєю пропогандою великошовінізма. Україна має богато проблем, з них основна- імперці РФ. Це вони развалили СНГ і почали конфлікти в декількох країнах а потім агресію проти України. Але це інша тема. Якщо немає чого сказати по темі автора поста то можешь не напрягатися по іньшим, вони не читаються.