хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Буде стабільність в Україні - буде і добробут в громадян

В наступні п'ять років темп реформ буде прискорено – Глава держави

29 березня 2019 року - 22:50

В наступні п’ять років темп реформ буде прискорено – Глава держави

Президент Петро Порошенко переконаний, що ті процеси, які було започатковано в Україні за останні п’ять років обов’язково будуть продовжені. «Твердження всіх наших міжнародних партнерів, що Україна зробила за п’ять років більше реформ, ніж за попередні 23», - констатував Глава держави під час прямого ефіру на телеканалі «Україна».

Серед тих, що були започатковані він назвав реформу сектору оборони і безпеки, завдяки якій в країні створена нова армія, реформу децентралізації, завдяки якій громади вже мають левову частину владних повноважень, відповідальності і фінансового ресурсу. Також початок медичної реформи, яка включає і реформу сільської медицини та запровадежння телемедицини. Впровадження нової системи освіти - «нової української школи». Зміни у системі державних закупівель через електронні закупівлі, покращення бізнес-клімату з автоматичним поверненням ПДВ для суб’єктів господарювання. Масштабне впровадження інклюзивної освіти для того, щоб приділяти спеціальну увагу дітям і дорослим з особливими потребами.

«Для того, щоб завершились всі ці реформи потрібно ще одна президентська каденція для того, щоби реформи стали незворотніми», - сказав Петро Порошенко зауваживши, що практично не залилилося сфери, якої сьогодні не торкнулися зміни.

Та головна мета Україн – завершити реформу сектору оборони і безпеки, щоб ми мали можливість підписати план дій щодо членства в НАТО, і провести необхідні реформи для того, щоб Україна набула повноцінного членства в Євросоюзі. «Сьогодні це відповідає абсолютній більшості бажань українців», - констатував Президент.

«Це дуже масштабне завдання. Завдання для всієї української нації, для всієї нашої держави і я твердо перконаний, що в наступні п’ять років темпи реформ буде прискорено. Реформа економіки буде здійснена і точку неповернення ми точно за останні п’ять років пройдемо», - резюмував Глава держави.

Петро Порошенко також наголосив, що повернення нашої великої нації, нашого народу до родини європейських народів є геополітичною, глобальною ідеєю. «Ми маємо повернутися в Європу, ми маємо стати членом ЄС. Це сьогодні підтриммується абсолютною більшістю українських громадян. Ми маємо стати членом НАТО. Це є організація, де один за всіх і всі за одного і таким чином, саме членство в НАТО буде гарантувати суверенітет, територіальну цілісність і безпеку нашої держави, яка сьогодні гарантується Збройними Силами України», - сказав він.

Президент також зазначив, що для того, аби відповідати критеріям, необхідним для членства в НАТО і ЄС, «ми маємо різко підняти добробут українців».

«Результатом цього будуть наші зусилля, наші кроки, наша програма по подоланню бідності і забезпеченню, щоб економічне зростання України точно призводило до добробуту кожного українця: і вчительки, і лікаря, і пенсіонера, і працівника, і фахівцяIT-сектора, і студента», - сказав Глава держави і висловив думку, що було б добре, аби це сприяло і поверненню українців з-за кордону до дому

4

Коментарі

130.03.19, 12:41

    230.03.19, 15:23

      330.03.19, 21:45

        431.03.19, 08:57

        смешно ...

          531.03.19, 08:57Відповідь на 2 від Мольфар