хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Мій Президент України: Ігор Смешко!

Світлина від Людмили Максименка.
0

Коментарі

121.03.19, 13:13

дійсно достойний кандидат. дай йому боже сили!

    221.03.19, 20:07

    Знову попали на шахрайську схему- поділяй та володорюй. Немає шансов у Смешка і відірван електорат від кандидата демократичної опозиції. Хто виграв від цього- олігархат і ви йому прислужили

      321.03.19, 20:14Відповідь на 2 від русич91

      Чи не здається вам, що запровадити праймеріз на часі?

        421.03.19, 21:10Відповідь на 3 від Мольфар

        Чи не здається вам, що запровадити праймеріз на часі? Наскільки я пам'ятаю праймеріз проводиться в партії. Наприклад А.Шевченко його пройшов. в Укропі. А міжпартійного не було якщо не рахувати відмову А.Садового після порівняння рейтингів с А,Гриценко.

          521.03.19, 21:29Відповідь на 4 від русич91

          Маю на увазі середовище демократичних претендентів. Дійсно голоси розпорошуються - це прикро. Одак потенціал особистості Смешка і Гриценка явно нерівний. Знаю Смешка особисто. З Гриценко не знайомий особисто, однак певне враження склав із ЮТуба. Спілкувався із тими, хто знає його особисто. Щодо Кошулинського то, на мою думку за особистісним критерієм він поступається І Гриценкові, і Смешкові. Хоча можливо і не погана людина. "Свобода" дуже запаскудила себе під орудою Тягнибока.

            621.03.19, 21:50Відповідь на 5 від Мольфар

            Дійсно голоси розпорошуються - це прикро. Одак потенціал особистості Смешка і Гриценка явно нерівний. Знаю Смешка особисто. З Гриценко не знайомий особисто, однак певне враження склав із ЮТуба. Спілкувався із тими, хто знає його особисто. Щодо Кошулинського то, на мою думку за особистісним критерієм він поступається І Гриценкові, і Смешкові. Хоча можливо і не погана людина. "Свобода" дуже запаскудила себе під орудою Тягнибока. Я вийшов з того часу коли довірявся тільке враженнями про людину. Обираю за трема принципами- моральність, дієвість, фаховість. Так от тільке А.Гриценко по ним усім трем получає задовільно. Кошулінський не тяне по дієвості,фахово Смешко- не тяне по дієвості, фаховості, іморальність теж викликає питання.

              722.03.19, 11:33Відповідь на 6 від русич91

              Погоджуюся із критеріями, за умови що, до них додати патріотизм. За усіма Смешко набирає "відмінно". З вашою оцінкою Гриценка не погоджуюся. Йому в середньому ставлю "добре".

                822.03.19, 12:17Відповідь на 7 від Мольфар

                Погоджуюся із критеріями, за умови що, до них додати патріотизм. За усіма Смешко набирає "відмінно". З вашою оцінкою Гриценка не погоджуюся. Йому в середньому ставлю "добре". Так патріотизм обов'язковий Про Смішко дещо Вам вже писав, добавлю нове. Він сам похвалився що приймав участь в підготовці угоди зі США про ядерне розброєння, але там ще записали ліквідацію 100 стратегічних бомбардувальників і ще 1000 крилатих ракет які зараз дуже потрібні в неядерному варіанті. А ще де він був як окуповували Крим т захвачували СБУ в Луганську.. Отакий хитрий партріотизм колишнього керівника СБУ.

                  922.03.19, 13:59Відповідь на 8 від русич91

                  У доповідній записці щодо ядерного роззброєння Ігор Петрович обгрунтовував необхідність збереження тактичної ядерної зброї. Цей епізод описаний у його виступах. Це ж стосується зброї подвійного призначення. А щодо захоплення Криму, Луганська і Донецька то він був там само де були й ми з вами. Він пенсіонер у відставці. Коли почалась агресія (Крим) він (із своїми однодумцями) звернувся до тодішньої політичної влади із кадровими пропозиціями. Неполітичні професіонали гарантували негайне військове протистояння вторгненню. Смешко за участі Філарета звернувся до кривавого пастора із пропозицією призначити МО генерала Радецького. Однак Тягнибок, той що торгує "Свободою" наполіг на своїй квоті, кандидатурі адмірала Тенюха. Цей мав досвід управління кораблем, але не фронтом!!! Щось ще???