хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Що замовчують кандидати в президенти в своїх програмах.

Сьогодні проаналізуємо програми п'яти рейтингових кандидатів з точки зору чого там не має.

 Це важливо тому що якщо ці проблеми не відображені в програмі кандидата то і вирішувати їх він не буде.

Проблеми України складаються з таких основних напрямків: політика, економіка,фінанси, культура, освіта, безпека. Глубина ціх проблем дуже різна та разнопланова тому ми будемо відзначати їх тезісно.

Про що ж мовчить кандидат Ю. Тимошенко

  • В програмі не має такого напрямку як чесність та порядність кадрів, які як відомо вирішують все. Тому ні якіх дієвих заходів по формуванню чесної та порядної спільноти очікувати від неї не доводиться і тому шахрайство з народною власністю буде продовжуватися. В її програмі немає конкретних пропозицій по ліквідації олігархічної системи, відсторонення олігархів від державних рішень на свою користь .Немає також і пропозицій по боргам перед МВФ.

Тому незважаючи на широку пропогандську компанію, її команди, вважати що програма дозволить вирішити глубокі проблемив в політиці та економіці не доводиться.

Про що мовчить кандидат В.Зеленський:

    В програмі немає заходів по ліквідації монополій і зламу олігархічної системи, яка губить економіку і ресурси України, як природні так і людські.

    Відсутня тема збереження української культури, без якої втрачається сенс щось боронити і тоді можна договарюватись хоч з чортом. Немає і вирішення проблеми з фінансовими боргами і тоді ми можем очікувати велику інфляцію і падіння курса гривни що знову обкраде більшість громадян.

    Про мовчить кандидат Ю. Бойко.

    В програмі немає заходів протидії корупції, укріплення моралі керівних кадрів. Також немає теми зламу олігархичної системи,в якій вони звикли працювати. Нема і слова про зміцнення ЗСУ, мабуть тому що його команда військові проблеми України збирається вирішувати договорняком з кремлівськими імперцями.

    Про що мовчить кандидат П.Порошенко:

    В програмі немає вирішення проблем моралі і корупції у владних структурах. Тобто шахрайські схеми дерибану бюджета будуть зберігатися або удосконалюватися, Немає також зовсім теми боротьби з монополіями і олігархами, які безбожно підняли тарифи і курс валюти, тому сподіватися що зубожіння народу припиниться при такому президенті даремно.

    Про що мовчить кандидат А.Гриценко.

    В програмі немає таких проблем які не були б висвітлені. В ній охоплені усі гостри проблеми держави і моральні, і політичні, і економічні, і соціальні, і безпекові. Відчувається професійність команди, яка її готувала. Деякі тези можно посилитювати, але взагалі якщо кандидат та команда її виконають, то Україна почне швидко розвиватися якісно і кількісно.

А я ще раз нагадую що обирати потрібно морального, дієвого, фахового патріота і цім критеріям повністю відповідає А.Гриценко.

3

Коментарі

16.03.19, 13:51

Просто пишет команда хорошо, всего и делов

    26.03.19, 16:10

    Дійсно програму пише команда, а кандидат програму погоджує і озвучує і якщо він с чимсь не згоден то того в програмі і немає.

      анонім

      36.03.19, 18:00

      Грицацуева пидаренка выбирать. Скажіть будь ласка гражданин Грицацуев как так получается що офіцер в “рассвете сил”, на п’ятому році війни не являється боєвим офіцером?Як бувшій голова Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони с грудня 2007 по грудень 2012 скажіть будьласка –– Де кевларові каски у квітні 2014?, Де бронежилети у квітні 2014?, Де тепловізори у квітні 2014?, Де кровозупиняючи і знеболюючі ліки у квітні 2014?, Де нормальна військовий однострой у квітні 2014?,– Де нормальная закритий звязок?
      Так что пидарок попустись с гандоном.

        46.03.19, 18:29Відповідь на 3 від анонім

        Грицацуев как так получается що офіцер в “рассвете сил”, на п’ятому році війни не являється боєвим офіцером?Як бувшій голова Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони с грудня 2007 по грудень 2012 скажіть будьласка –– Де кевларові каски у квітні 2014?, Де бронежилети у квітні 2014?, Де тепловізори у квітні 2014?, Де кровозупиняючи і знеболюючі ліки у квітні 2014?, Де нормальна військовий однострой у квітні 2014?,– Де нормальная закритий звязок?
        Так что пидарок попустись с гандоном.
        Знову хамсько-кацапська манера спілкування.пре. Де все що ти перерахував ділось чи не закуплено, спитай у 5 міністрів оборони та очільників Уряду з 2007по 2014 рік , деякі з яких були прямими агентами кремля. і робили все для розвалу ВСУ

          56.03.19, 20:50Відповідь на 4 від русич91

          Не полемізуйте з дибілом...його дибілізм буде переконливішим
          покидькові потрібна не істина а ваш поганий настрій

            анонім

            67.03.19, 04:29Відповідь на 4 від русич91

            Так что пидарок попустись с гандоном. Знову хамсько-кацапська манера спілкування.пре. Де все що ти перерахував ділось чи не закуплено, спитай у 5 міністрів оборони та очільників Уряду з 2007по 2014 рік , деякі з яких були прямими агентами кремля. і робили все для розвалу ВСУЭто мудило там 7 лет варилось. Напомнить по годам кем оно там было? Напомнить как и при ком оно торговало. А теперь напомни его з\плату, и за какой оно хер имеет имущества более чем заработало официальным путем.
            Самый честный полковник

              77.03.19, 08:40Відповідь на 6 від анонім

              Знову хамсько-кацапська манера спілкування.пре. Де все що ти перерахував ділось чи не закуплено, спитай у 5 міністрів оборони та очільників Уряду з 2007по 2014 рік , деякі з яких були прямими агентами кремля. і робили все для розвалу ВСУЭто мудило там 7 лет варилось. Напомнить по годам кем оно там было? Напомнить как и при ком оно торговало. А теперь напомни его з\плату, и за какой оно хер имеет имущества более чем заработало официальным путем.
              Самый честный полковник
              Ну даєш, ночами не спиш, шукаєш як Гриця ще обгадити. За його майно та доходи читай в деклараціїї. Він чесно вказує що має акції компаній, та плюс його дружина, видатний журналіст, редактор і власник всеукраїнської газети, теж має немалі статки.так що кусай за шоколадку далі.

                анонім

                87.03.19, 09:30Відповідь на 7 від русич91

                За його майно та доходи читай в деклараціїї. Він чесно вказує що має акції компаній, та плюс його дружина, видатний журналіст, редактор і власник всеукраїнської газети, теж має немалі статки.так що кусай за шоколадку далі.Только дебет с кредитом не сходится