хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Спецпредставник США в Україні Курт Волкер

Волкер поставив "крапку" у перемовинах з Росією: США тиснутимуть до останнього

Росіянам таке не сподобається



Курт Волкер


Спецпредставник США в Україні Курт Волкер зробив сенсаційну заяву.
Про це він зазначив на прес-конференції у Києві.
Зокрема, Волкер розповів, що США мають намір допомагати Україні у відновленні її територіальної цілісності та суверенітету.

"Коли мені запропонували посаду спеціального представника США, я запитав, яким буде наше завдання? І я запропонував, що завданням стане відновлення суверенітету і територіальної цілісності України, безпеки і захищеності всіх українських громадян", - підкреслив Волкер.Крім того він додав, що для досягнення всіх поставлених цілей необхідна не лише допомога з боку США, але й співробітництво України.



"Обидві задачі залишаються незмінними. Ми налаштовані разом співпрацювати з нашими друзями в Україну для досягнення цієї мети", - зазначив спецпредставник США.За словами Волкера США будуть до останнього відстоювати незаконність анексії Криму Росією, а також домагатися посилення санкцій проти країни-агресора, щоб швидше домогтися повернення півострова до складу України.
Разом з тим варто відзначити, що віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко розповіла, що засідання гуманітарної групи по Донбасу в білоруській столиці покинула українська делегація через образливі та недипломатичні висловлювання з боку представників сепаратистів.
"В ході обговорення можливих варіантів обміну заручниками запрошена з Донецька не дипломатично, базарно, образливо і в некоректній формі спробувала робити заяви на адресу України та вищого політичного керівництва держави", - розповіла віце-спікер."Українська делегація висловила рішучий протест координатора по перетворенню важкого переговорного процесу на ринок з лайливими хамами і покинула зал засідань", - повідомила Геращенко.Вона зазначила, що українська сторона жорстко підкреслила представникам ОБСЄ та РФ про неприпустимість образливих, недипломатичних висловлюваннь в рамках переговорного процесу з боку "маріонеток Кремля".

Геращенко розповіла, що представники РФ і запрошені з ОРДЛО знову відмовилися від усіх пропозицій української сторони - зокрема про передачу росіянам 25 засуджених громадян їхньої країни в обмін на політв'язнів Кремля, помилування 72 сепаратистів в обмін на 19 наших заручників на окупованих територіях.

0

Коментарі