хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

«Народний фронт» діє

«Народний фронт» діє

Вісник онлайн 4 - 10 лютого

Арсеній Яценюк – країнам-членам НАТО: Україні потрібен покроковий план прискореного набуття членства в Альянсі. Не бійтеся Росії

«Парламент виразив волю українського народу - Україна буде членом Європейського Союзу і буде членом НАТО. Тому ніколи не здавайся, коли ти віриш в Україну», - заявив лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у Верховній Раді після того, як парламент 334-ма голосами ухвалив зміни до Конституції щодо закріплення курсу на членство України в ЄС та НАТО. Арсеній Яценюк нагадав, що в січні 2008 року він як Голова Верховної Ради разом з тодішнім Президентом і Прем'єр-міністром підписав звернення до Генсека НАТО щодо надання Плану дій щодо членства України в Альянсі: «Після цього промосковські сили, які на той момент знаходилися в парламенті України, заблокували Верховну Раду. Півтора місяця промосковські сили блокували парламент з гаслами «НАТО – ні!». «Але пройшло десять років - і український парламент виразив волю українського народу, яку ми тоді оприлюднили в спільному листі до НАТО. Парламент сказав: Україна буде членом Європейського Союзу і буде членом НАТО. Тому ніколи не здавайся, коли ти віриш в Україну», - підкреслив лідер «Народного фронту». Арсеній Яценюк наголосив, що цей довгий шлях ще не пройдений. «Нам необхідний план дій щодо членства в НАТО або інший прискорений механізм з боку Альянсу з покроковим планом про те, як Україна швидко і оперативно набуде членство в НАТО», - наголосив він. Арсеній Яценюк також подякував членам фракції «Народний фронт» за одностайне голосування за зміни до Конституції щодо закріплення курсу на членство України в ЄС та НАТО.

Парламент підтримав ініційоване «Народним фронтом» звернення про надання Україні Плану дій щодо членства в НАТО

Верховна Рада ухвалила звернення до лідерів держав-членів НАТО, Північноатлантичної Ради та Парламентської Асамблеї НАТО, національних парламентів держав-членів Альянсу стосовно надання Україні Плану дій щодо членства в НАТО. Співавтором відповідної постанови виступив голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак. «Це наша ініціатива, наш спільний курс і наше майбутнє», - наголосив лідер партії Арсеній Яценюк. Він наголосив, що сьогодні Україна захищає кордони НАТО: «Альянс сьогодні в безпеці в тому числі завдяки українській армії. Відповідь на безпеку України і безпеку Європи лежить тільки в одній площині: Україна – член НАТО».

Завдяки чіткій позиції «Народного фронту» ГПУ відкрила кримінальне провадження проти кума Путіна

Генеральна прокуратура України відкрила кримінальну справу проти Медведчука за підозрою в державній зраді після звернення народного депутата, першого заступника керівника фракції «Народний фронт» Андрія Тетерука. У своїй заяві Андрій Тетерук просив правоохоронні органи відреагувати на слова кума Путіна про необхідність утворення так названого «автономного регіону Донбас». За словами нардепа, так званий план вбачає одразу два злочини: посягання на територіальну цілісність і недоторканість та державну зраду. У «Народному фронті» переконані, Медведчук послідовно працює в інтересах Росії. Донедавна він мав у переговорному процесі, а може й досі має, напівофіційний статус, буцімто, для звільнення українських заручників. Складно сказати, кого Медведчук більше представляв у цих переговорах: Кремль чи Україну. Партія «Народний фронт» очікує, що справу Медведчука буде доведено до кінця і злочинець отримає належне покарання.

Юрій Береза: Січеслав має право на свою історичну назву

Верховна Рада включила до порядку денного десятої сесії та направила на висновок до Конституційного Суду законопроект про внесення змін до Конституції України щодо перейменування Дніпропетровської області. «Дехто говорить, нібито зараз не на часі ухвалювати рішення про зміну назв областей, міст та вулиць. Це – неправильно. На часі! Ми всі бачили прекрасний ролик, де моральні авторитети говорять про Січеславську область», – зазначив депутат фракції «Народний фронт» Юрій Береза. Він нагадав, що багато перемог над ворогом українці здобули саме на території нинішньої Дніпропетровщини, зокрема під час Національної визвольної війни під проводом Богдана Хмельницького. «Я не проти ініціатив президента, але я хочу говорити історичну правду, яка полягає в тому, що на території цих земель моєї рідної області все ж таки січеславський дух, дух козацтва зберігся досі. В багатьох селах досі назви вулиць починається словами: «Перша сотня, друга сотня, третя сотня, десята сотня, п’ятнадцята сотня…» Всі села й містечка свого часу були впорядковані козаками, а не Катериною, Єлизаветою чи іншою холерою з Московії», – зазначив народний депутат. «Я наголошую, що січеславці мають право на свою історичну назву. Січеславу – так!» – переконаний Юрій Береза.

«Народний фронт» вимагає від уряду збільшити фінансування на потреби учасників АТО

Керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак звернувся до уряду з вимогою збільшити за результатами першого півріччя суму, яка передбачена в державному бюджеті на компенсацію житла для учасників АТО, які одночасно є внутрішньо переміщеними особами. «Ми звертаємось до уряду переглянути суму за результатами першого півріччя і збільшити фінансування на потреби АТО-ВПО - 200 млн грн.», - наголосив він. Максим Бурбак нагадав, що у 2017 році завдячуючи його ініціативі та наполяганню Комітету у справах ветеранів та людей з інвалідністю, вперше у законодавстві України з'явився термін учасники АТО-ВПО. За його словами, в бюджеті на 2019 рік на програму компенсації житла для АТО-ВПО виділено всього лише 25 млн грн: «Цього недостатньо!». «Мною було ініційовано збільшення фінансування по цій програмі на суму 200 млн грн. Розумію, що бюджет повинен бути збалансований, розумію, що є інші видатки, які треба передбачити в бюджеті. Але я переконаний, що цією каденцією парламенту ми повинні вирішити питання забезпечення житлом учасників АТО-ВПО. Це наш з вами обов’язок - цього парламенту і цього уряду. Дати цим людям новий стимул до життя в Україні», - наголосив Максим Бурбак.

Сергій Висоцький: Заборона російських спостерігачів на виборах в Україні є запобіжником провокацій

Верховна Рада ухвалила законопроект, який передбачає заборону участі російських спостерігачів на виборах в Україні.
 «Ми приводимо національне законодавство до реалій, забороняючи провокації, які Російська Федерація може вчинити через своїх спостерігачів. Чи можете ви уявити дипломатичну машину Росії із спостерігачами на Донбасі під час українських виборів? Чи можемо ми спрогнозувати реакцію українського народу, коли вони побачать на своїх дільницях росіян? Чи зможемо ми захистити цих людей, які можуть стати жертвами провокацій путінського режиму?», - зауважив народний депутат фракції «Народний фронт» Сергій Висоцький. Нардеп наполіг, що представники України мають чітко пояснювати свою позицію на міжнародних майданчиках та в ПАРЄ, оскільки це «Росія порушує принципи ОБСЄ міжнародного співтовариства. Україна нічого не порушує, Україна є жертвою агресії».

Павло Петренко: Батьки новонароджених будуть забезпечені повним комплексом необхідних електронних послуг

Уряд підтримав законопроект Мін’юсту, який забезпечить батьків новонароджених повним комплексом необхідних електронних послуг. «Серед ключових пріоритетів Уряду – підтримка відповідального батьківства і народжуваності в країні. І в цьому напрямку ми постійно вносимо й реалізовуємо ініціативи в різних сферах, де держава є партнером українських батьків. Сьогодні я презентував законопроект, який спрямований на створення сприятливих умов для отримання комплексу електронних послуг, пов’язаних з народженням дитини. Цю ініціативу ми назвали «Електронне малятко», - зазначив міністр юстиції, представник партії «Народний фронт» Павло Петренко. Законопроект дає можливість громадянам отримати сервіси з реєстрації місця проживання, отримання допомоги при народженні дитини, реєстрації народження дитини в електронній системі охорони здоров’я, реєстрації дитини як платника податків і отримати посвідчення батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї. Заявку на відповідні послуги можна буде подати через Інтернет, в органах державної реєстрації актів цивільного стану або закладах охорони здоров’я. Павло Петренко висловив сподівання, що народні депутати оперативно проголосують за цей законопроект і Уряд зможе імплементувати його вже цього року.
       

0

Коментарі

114.02.19, 17:24

Політична партія "Народний фронт"
Телефон прес-служби: +38 (044) 359-07-65
E-mail: [email protected]

    214.02.19, 17:57Відповідь на 1 від Богдан Бо