хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Пропозиції кандидатів по розбудові України

Завершую аналіз предвиборчої програми п. Тимошенко стислим викладанням “Нової соціальної доктрини” яку зробив журналіст Дмитро Корнейчук

Варто відзначити, що презентацію НСД Тимошенко почала з питання планованої потужної підтримки української культури. За словами Тимошенко, без своєї культури немає і сильної нації.

Головним пріоритетом «соціальної доктрини» і всього «Нового курсу» Тимошенко назвала якісну та доступну освіту для всіх українців. Незалежно від їх матеріального становища. Адже саме від освіти людей багато в чому залежить і рівень розвитку країни.Багато Тимошенко говорила і про те, що не може бути якісної освіти з мізерними зарплатами вчителів. Вона пообіцяла підняти заробітню платню за 5 років до 1000 дол. І все це зробити за рахудок змінення податкової системи та наведення ладу в фінансовій системі.та розвитку соціальної ринкової економіки.

 

Також Тимошенко наголосила на необхідності підтримки молодих сімей роботою, житлом,. першим місцем роботи для молодих спеціалістів А також пообіцяла повернути виплати при народженні дітей (50 тис грн на першу дитину, 100 тис грн на другого, 150 тис на третю).


Одне з ключових обіцянок Тимошенко - відновити дію всіх соціальних законів, які були скасовані при владі Порошенко. І скасувати так звану пенсійну медичну«реформи». Зробити іх соціально справедливими та страховою.А також в два рази знизити ціну на газ, оскільки реальна вартість газу українського видобутку 3000 грн.


В цілому ж, ключова суть всього виступу Тимошенко і «Нової соціальної доктрини» в наступному
Нова соціальна доктрина – це побудова принципово нової якості життя українців: .



Необхідно зробити так, щоб українці перестали бігти зі своєї країни. Щоб були робочі місця. Щоб українці не боялися народжувати дітей. Щоб медицина була доступною. Щоб знали, що держава подбає про них в старості. І по кожному з цих пунктів Тимошенко озвучувала конкретні дії, як майбутній президент.

Від себе добавлю, п. Тимошенко провела значну роботу по розробці та презентаціїї Нового курсу залучені вагомий науковий потенціал,та велики кошти на презентауію, фахівці якіх Тимошенко залучила для розробки Доктрини попрацювали ретельно та зважено і цілі та заходи які вони запропонували реальні, якщо їх будуть втілювати фахівці з відповідною мораллю. А ось цього в Новому курсі немає . але аналізувати чого у заходах кандидатів немає це вже інший вімір аналізу який ми проведемо пізніше Поки що я зупинявся на позитивних, які дадуть реальний ефект для суспільства та держави.

І наприкінці знов нагадую що обирати в президенти потрібно морального, дієвого, фахового патріота. Тільки так зможемо зберегти і розвинути націю.



2

Коментарі

129.01.19, 15:17

Деньги на это где брать будем? У Путина?

    229.01.19, 15:26

    Дешевая агитация за Косатую Суку!

      329.01.19, 15:27Відповідь на 1 від Вы не Я

      в венесуэле

        429.01.19, 15:35

        Дайош косу!!! Косіть бабло будім. Я прямо так і розтанув від невообразімого щастя .

          529.01.19, 15:42Відповідь на 4 від Геннадий М

          Дайош косу!!! Косіть бабло будім. Я прямо так і розтанув від невообразімого щастя .коса в прольті, однозначно, бвбушко с дедушкояныком, дёргают бобон оленю в тайге

            629.01.19, 15:49Відповідь на 5 від Эйч

              729.01.19, 15:51Відповідь на 6 від Геннадий М

                829.01.19, 16:24

                за все подобные обещания любой победивший кандидат будет требовать
                включить продажу с\х земель в самом гавнючем варианте...какой только можно себе вообразить...
                если не включится продажа с\х земель
                то будет снова
                и продолжение войны
                и режим дальнейшего обнищания-уничтожения непокорных...

                  анонім

                  929.01.19, 16:29Відповідь на 5 від Эйч

                  Дайош косу!!! Косіть бабло будім. Я прямо так і розтанув від невообразімого щастя .коса в прольті, однозначно, бвбушко с дедушкояныком, дёргают бобон оленю в тайгеЯ думал то яйца, а оказывается бобон

                    анонім

                    1029.01.19, 16:31

                    Без Дебандеризации общества никакие пропозиции результата не дадут и войну не остановят. А так как это в далёком будущем, то и никаких существенных покращень не ожидается ещё лет 15-20...увы... Не ошибся я с войной из-за майдана и тут будет, как я указываю. Запишите.Висмут !!! Скоро весна, начинай прикладывать к голове подорожник. Для пидаров рускомирных и особенно выкидышей с Урала таких как ты говорят помогает

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна