хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Україна в тумані пропозицій кандидатів

Пропозиції кандидатів по розбудові України.

Як проголошує український гуру Р.Ташбаєв- навіть у жорсткого ворога можуть бути правільні ідеї. Тому вирішив проаналізувати деякі пропозиції кандидатів в президенти. Розбиратися будемо тільке з пропозиціями які дійсно дозволять Україні вийти з кризи і стрімко розвиватися, за всі іньші їхні забаганки хай турбуються проплачені інформаційні кілери.

Першою, хто проголосив тези і попав під аналіз це п. Тімошенко, яка задіяла різноманітних фахівців і проводить широку рекламну компанію “Нового курсу”.

Що ж можливо виділити позитивного в політичному блозі її курсу.

Перш за все це надання права народу на референдумі змінювати Конституцію, відкликати обраних президентів, депутатів, мерів.

Дійсно народ є джередом влади, він надає особам конкретні владні повноваження , він повинене мати право і механізм їх забирати.

Щоб це працювало на практиці потрібно визначити порядок і терміни процедури проведення референдумів. Важливим вбачається те що спочатку повинні відбутися суспільні слухання по діям обранця, потім рішення по проведенню референдуму, сам референдум, обов'язкове виконання його рішень.

Друга позитивна пропозиція- Ю. Тимошенко, створення суспільної палати самоврядування з широкими повноваженнями по призначенню ключевих владних чиновників, зупинення рішень ВР та інше

 Вона дійсно може покращити сітуацію в державі якщо буде зформована з чесних і порядних фахівців державників, але як іх обрати — дуже проблемне питання

Третя пропозиція -законодавчо закріпити контроль за опозіційними партіями, тобто закріпити за ними право очолювати рахункову палату, призначати виборчу комісію, назначати оумбесменів створювати слідчі парламентські комісії. Все це теж можно зарахувати в позитив програми.

Четверте Запропановано також провести дійсно судову реформу яка дозволить позбавитись від корупції та неправосудних рішень Ключеве в ціх пропозіціях- виборность судій першої інстанції та мирових судій Пропонується також створити Палату честі, яка буде контролювати законність прийнятих судових рішень і діїї суддів відповідно присязі, і якщо будуть виявлені порушення судді вони будуть  звільнені.

Безумовно такі нововедення дозволять швидко подолати корупцію в судах, ліквідувати клановість системи, підимуть законо слухняність і захист прав громадян і загалом збільшать довіру до всієї судової гілки влади.


Все інше запропановане Ю.Тимошенко в політичному блозі дуже сумнівно, діскусійне, тому що може дати, як добрі так і навпаки, жахливі наслідки для народу.

Нагадую що головною формулою визначення виборців повинно бути- 1- моральність, 2- дієвість, 3- фаховість. Наскільке цьому відповідає кандидат Ю.Тимошнко та іньші, вирішувати вам.

Лалі буде.

4

Коментарі

Гість: Х_

118.12.18, 14:06

Лалі буде

    218.12.18, 14:46

    Очередное умничанье очередного "гуру"... Таких "гуру" - каждый второй! И все истину глаголят!

      318.12.18, 15:39

      Андрій1961, такий гуру-вумник що навіть коменти блокоє

        419.12.18, 08:18

        пора менять правила игры на нашем украинском поле –
        а не бесконечно менять чужие свиные жидо-рыла
        у нашего украинского "корыта власти"!
        \татьяна монтян\

          519.12.18, 12:00

          В цьому посилу Мунтянка права, ось тільке вона сама грає за правилами мафії