хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Таки да!

Кравчук, Кучма і Ющенко: Воєнний стан затягнули до часу, коли вибори на носі
17:59 26.11.2018


Колишні президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко висловилися щодо доцільності введення воєнного стану у зв'язку з агресією Росію у Керченській протоці.

Відповідну заяву зачитав перед журналістами у понеділок, 26 листопаду, Леонід Кравчук, повідомляє Українська правда.

У документі висловлювалися сумніви щодо  оголошення воєнного стану, як найкращої відповіді на агресивні дії Росії у морі.

Зазначалося, що оскільки воєнний стан обмежує права і свободи громадян і є ризик щодо створення хаосу у державі, президенти висловлюють сумнів щодо доцільності таких дій.

"Чи виправдані ці ризики? Чи допоможе реальному протистоянню агресору? За 5 років були ситуації, коли введення воєнного стану було доцільним і можливим - захоплення Криму, Дебальцівський та Іловайський котел, де були тисячі загиблих", - зачитав Кравчук.

Він додав, що наразі велика частина суспільства вважає, що подібні дії є загрозою демократії, чим може скористатися ворог.

На думку трьох президентів, якщо депутати вирішать що воєнний стан можливий, то вони мають скасувати норму про відміну виборів та обмеження прав і свобод людей.

"Верховна рада має ухвалити постанову про проведення виборів 31 березня 2019 року. Настав момент, коли від мудрості народних обранців залежить доля держави", - процитував  Кравчук спільну заяву.

Перший президент зазначив, що питання введення воєнного стану не треба було затягувати до моменту, коли на носі вибори, щоб не сіяти підозри і не сіяти хаос у суспільстві.

Як повідомлялося, Президент Петро Порошенко своїм указом ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 26 листопада 2018 року "Про надзвичайні заходи щодо забезпечення державного суверенітету і незалежності України та запровадження воєнного стану в Україні".

Парламентський комітет з питань нацбезпеки і оборони підтримав рішення щодо ведення воєнного стану.

Наразі указ має розглянути Верховна рада на позачерговому пленарному засіданні.

4

Коментарі

126.11.18, 18:15

Чому військовий стан вводиться саме тепер, а не у випадку Іловайськ чи Дебальцево???

    226.11.18, 19:58

    я знала що це скоро не закінчиться...

      326.11.18, 20:00

      І коли вибори ?!

        427.11.18, 08:05Відповідь на 1 від Мольфар

        Чому військовий стан вводиться саме тепер, а не у випадку Іловайськ чи Дебальцево???Ізваріно.., Іловайськ.., Дебальцево...- тоді Петя ЩЕ НЕ ДУМАВ про вибори!
        Та й рушити свій БІЗНЕС в РФії було якось незручно...
        А зараз - буде ЗАБОРОНА на вибори на 30 днів + ще Петя тепер зможе САМ ПРОДОВЖИТИ її на скільки йому забажається!
        Так що все нормально!