хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Що нам готують або чим ми віддячимо!

 Ось що зазначила одна розумна, сільска жіночка на просторах інтернету:
   Тепер відкрився основний секрет світового олігархату " Земля котиться до світових катаклізмів - землетрусів, цунамі, наводнення і зневоднення."
Комп'ютерними технологіями вони вирахували для себе, що єдиним безпечним місцем виживання в таких умовах є твердокристалічне сейсмонадійне плато з родючими грунтами зверху і достатком води - це територія України. Тому ми і потрапили під щільний інтерес, тому і знищення громад через "об'єднання", і медична "реформа" задля знищення її взагалі, і народу, як не потрібного, і відсутність контролю за якістю продуктів, ліків, і війна, і анексія, і відсутність національності в паспорті, і щоденне зомбування про необхідність продажу нашої землі, і безвізовий режим, щоб нас стало поменьше, і відсутність українців - засновників і власників, корінного народу - Українців на ключових керівних посадах держави. Українці, задумайтесь, чому нам дана Богом ця територія!!! Може НЕБО щось знає більше про нас, ніж ми??? Може в нас є щось таке, що потрібне планеті, що вона нас поселила тут?? Так давайте вже ставати господарями нашої території, а не слухати по 112 єханурових, що , як лиси, м'яко стелять, щоб у 2024 році оголосити розпродаж цієї безцінної землі.
  До цього можно додати ще декілька прикладів  - Знищене дротове радіомовлення, щоб самий доступний  і масовий український інформ ресурс був не доступний. Вводится примусово цифрове телебачення особливостью якого є розпорошення уваги і свідомості глядачив і мабуть таємний контроль за ними. Все це дуже вписується в забаганки світової олігархії
  Тому стає питання- або ми їм покажемо або вони нам зроблять те що показала природа.
4

Коментарі

116.11.18, 19:29

    Гість: Nahibator

    216.11.18, 19:42

    Маячня. Нехай та сільська жіночка займається своїм господарством, щоб сім"я її була нагодована та чисто вдягнена.

      316.11.18, 19:42

      Одна розумна сільська жіночка...
      далі можна не читати))

        416.11.18, 20:05Відповідь на 2 від Гість: Nahibator

        Маячня. Нехай та сільська жіночка займається своїм господарством, щоб сім"я її була нагодована та чисто вдягнена. Маячня-Саме так можна висловитися і про ваш допись, тому що жіночка приводить аргументи а ви тільке своє бажання.

          516.11.18, 20:07Відповідь на 4 від русич91

          Маячня. Нехай та сільська жіночка займається своїм господарством, щоб сім"я її була нагодована та чисто вдягнена. Маячня-Саме так можна висловитися і про ваш допись, тому що жіночка приводить аргументи а ви тільке своє бажання.Які? Це не аргументи

            616.11.18, 20:12Відповідь на 3 від NoTaRь

            Одна розумна сільська жіночка...
            далі можна не читати))
            Так ви і не чітали, мабуть нехтуєте селом яке вас годує. А жіночка не проста, ії обрали керівником сільскої громади і вона знає про що пише а вас з такими думками ніде не оберуть.

              716.11.18, 20:13Відповідь на 6 від русич91

              Одна розумна сільська жіночка...
              далі можна не читати))
              Так ви і не чітали, мабуть нехтуєте селом яке вас годує. А жіночка не проста, ії обрали керівником сільскої громади і вона знає про що пише а вас з такими думками ніде не оберуть.
              О як! Геополітики сільради))

                Гість: Nahibator

                816.11.18, 20:16Відповідь на 4 від русич91

                Які аргументи? Що Україна плато? Жодного разу не плато. Де черга з олігархів, які тут хочуть поселитися? Земля в Україні не продається. Еміграція була і до безвізу. Ізраїль на всіх парах виробляє обладнання для переробки морської води в прісну.
                В світі надвиробництво продуктів харчування. Все інше навіть не варте згадки.
                Придумали дурний текст - то не треба придумувати сільську жіночку з просторів інтернету.
                До речі, Ваша ідея не оригінальна. Років з 10 тому кацапи почали роздрочувати тему про те, що спасеться тільки східний та західний Сибір.

                  Гість: Nahibator

                  916.11.18, 20:18Відповідь на 6 від русич91

                  Нас ніхто не годує. Ми самі заробляємо гроші і купуємо все необхідне. То може Вас з ложечки хтось годує.

                    1016.11.18, 20:21Відповідь на 6 від русич91

                    Я прочитав)) зауважую
                    І відповім дуже просто:
                    Вся ця ксенофобія, цей аполегизм методів радянської колгоспної України - випливає не з переживань за майбутнє, а від банальних заздрощів. Дротяне радіво! В часи 5-6джі звязку!
                    По людському можна зрозуміти, що селянам, які важко працюють, образливо бачити що якийсь капітал , не прикладаючи особливо трудів, збиває за рік грошей більше ніж селянин за все життя.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна