хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Вдячність і вічная пам'ять Катерині Гандзюк


Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк
фото Цензор.НЕТ
У ЛІКАРНІ ПОМЕРЛА ХЕРСОНСЬКА АКТИВІСТКА КАТЕРИНА ГАНДЗЮК, ЯКУ ОБЛИЛИ КИСЛОТОЮ 
    04.11.2018 12:54
    31 липня 2018 року в Херсоні жінці вилили сірчану кислоту на обличчя

    Сьогодні, 4 листопада, стало відомо про смерть радниці міського голови Херсона, громадської активістки Катерини Гандзюк. Жінці було 33 роки. Про це повідомили на сторінці інтернет-спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк" в Facebook.

    Підтвердив "5 каналу" факт смерті Гандзюк і активіст Массі Найєм. Згодом у Facebook він написав: "Це так. Прохання бути максимально стриманними. Деталі не питайтесь і не дзвоніть. Зараз важливо втримати рідних". 

    ЗА ТЕМОЮ

    В інтернет-спільноті наголосили, що просять ЗМІ не турбувати родичів та близьких Катерини, а усю інформацію оприлюднять згодом.

    Утім, в соцмережах вже повідомляють: попередньо причиною смерті називають відірваний тромб.

    Як повідомляв 5.UA, в Херсоні 31 липня напали на керуючу справами виконавчого комітету міської ради, відому активістку Катерину Гандзюк. Її облили кислотою. Речовина потрапила жінці на спину, голову, руку, а також в око. Жінка зазнала опіків 35% тіла. Катерина перенесла понад десяток операцій протягом трьох місяців після нападу. Журналісти і знайомі Гандзюк переконані, що напад пов'язаний з її публічною боротьбою проти проросійських сил в регіоні та корумпованих політиків і представників силових структур. У Гандзюк вже були конфлікти з місцевими правоохоронцями та деякими держслужбовцями. 

    Правоохоронці спочатку кваліфікували злочин як "хуліганство", але згодом змінили – на "замах на вбивство". Було затримано п'ятьох підозрюваних, четверо з них нині за ґратами. Іще один має цілодобовий домашній арешт із носінням електронного браслета. Наприкінці вересня Сама Гандзюк дала інтерв'ю ЗМІ у лікарні. Зауважила, що бачила нападника, і ідентифікувала осіб, затриманих поліцією. Загалом правоохоронці затримали п'ятьох підозрюваних у нападі. 

    Дивіться також фотогалерею за темою:

    2

    Коментарі

    15.11.18, 15:44

    З Британії за застосування хімічної зброї вигнали дипломатів. Кого вигонють з України...

      26.11.18, 11:52

      Печально.

        36.11.18, 12:50Відповідь на 1 від Осман

        З Британії за застосування хімічної зброї вигнали дипломатів. Кого вигонють з України...
        Дуже сподіваюсь! Є в Запоріжжі один турок, що дуже потребує депортації до РФ, як це не дивно.

          411.11.18, 22:07Відповідь на 3 від Богдан Бо

          З Британії за застосування хімічної зброї вигнали дипломатів. Кого вигонють з України...Дуже сподіваюсь! Є в Запоріжжі один турок, що дуже потребує депортації до РФ, як це не дивно.У тебе два варіанти. Перший - Пиши скаргу міністру науки, якого ти вигороджуєш від справи переводячи увагу на підданого Туреччини - за статтєю 'Перешкоджання слідству'.
          Другий - Явка 'за провиною' в судову інстанцію. Третього варіанту, для тебе ярого жопаліза і піськасоса як сам не сконаєш, не буде.

            511.11.18, 23:47Відповідь на 2 від Nech sa paci

            Печально.Там на всіх міста вистачить.

              612.11.18, 17:36Відповідь на 5 від Осман

              Печально.Там на всіх міста вистачить.
              І не надійся. Собак там не закопують закопують.