хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Таки да!

Світлина від Віктора Тульчинського.
3

Коментарі

120.10.18, 08:51

Особливо від ПЕТІ - за захист і підтримку нової бандо-влади Жидо-Олігархату

    220.10.18, 17:33Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    Треба відрізняти Україну від петриків, янеків, ющенків та інших. Усі вони з однієї когорти, виварені в одній політичній заквасці. Потрібні нові сили, молоді, патріотичні, далекоглядні які не на словах а на ділі люблять народ і Україну, мають за собою велику патрійну силу яка уже заслужила повагу суспільства за свої справи.. Бо час одинаків-геніїв ще не настав.

      320.10.18, 18:33Відповідь на 2 від Nikolka

      Треба відрізняти Україну від петриків, янеків, ющенків та інших. Усі вони з однієї когорти, виварені в одній політичній заквасціВідкрию тобі ТАЄМНИЦЮ = ВСІ вони Жидячі підлабузники, що прийшли до влади лише дякуючи Жидо-Замовленню і ЇХ ГРОШАМ!
      Пора МЕНЯТЬ ПРАВИЛА ИГРЫ на НАШЕМ Украинском Поле –
      а не бесконечно менять ЧУЖИЕ СВИНЫЕ ЖИДО-РЫЛА
      у нашего УКРАИНСКОГО "Корыта Власти"!
      \Татьяна Монтян\

      Потрібні нові сили, молоді, патріотичні, далекоглядні які не на словах а на ділі люблять народ і Україну, мають за собою велику патрійну силу яка уже заслужила повагу суспільства за свої справиА що, хіба в Україні ще ЗАЛИШИЛИСЬ такі Молодії Сили, котрих НЕ МОЖНА КУПИТЬ на "Майданні Поскакушкі" за 200 грн на добу???
      Я таких НЕ бачу...

        420.10.18, 22:30Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

        Повертаємося до Пилипа Орлика і на цьому політично-економічному підмурку будуємо Державу. А виконувати Закони буде РОБОТ-Президент якого не можна підкупити.