хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Кара зрадникам і ворогам буде

Нацполіціі спільно з прокуратурою вдалося встановити особи дев'ятисот бойовиків так званої "самооборони Криму". Вони брали активну участь в окупації українського півострова

Ідентифікація сотень кримських зрадників України: Як знайшли зрадників і як їх покарають

Кримська прокуратура і Національна поліція зуміли встановити особи кримських зрадників, за допомогою яких анексував українська територія. Так звана "самооборона Криму" – це незаконне збройне формування, яке допомагало Російської Федерації в 2014 році. Генпрокурор України Юрій Луценко розповів про те, що на сьогоднішній день вдалося зібрати докази і оголосити про підозру вже 64 зрадникам. Генпрокурор розповів про те, що вісім чоловік, зокрема, координували і фінансово роботу "самооборони", ще 15 – управляли ротами цієї організації, ще 41 осіб були складом формування. , інформують Економічні новини.

Крім того, на сьогодні правоохоронці збирають докази на інших учасників так званої "самооборони", які брали захоплювали підприємства, нападали на проукраїнський населення, викрадали українських патріотів, а також здійснювали на території Криму інші злочини. Ігор Поночовний, заступник прокурора Автономної Республіки Крим, розповів про те, як вдалося впізнати зрадників. За його словами, для цього використовувався цілий комплекс слідчих і оперативних дій. Моніторили засоби масової інформації, пізнавали учасників формування на відео і фотознімках, опитували свідків подій 2014-го року на кримському півострові. В результаті прокуратура і поліція отримала фотографії та анкетні дані дев'ятисот осіб, які були учасниками "самооборони" півострова.

Всього ж, за словами заступника прокурора, їх було близько 2000 чоловік. Також Ігор Поночовний розповів про те, що чекає подозреваемих.Так як доступу до них немає, українська сторона буде приймати інші заходи, давлячи на міжнародні важелі. Підозрюваних оголосять в розшук, тому якщо вони покинуть окупований Крим або Російську Федерацію, їх буду чекати поліція інших країн або Інтерпол, після чого вони відправляться в Україну. Тут на них чекатиме покарання, в залежності від тяжкості скоєних злочинів.

вишах

Читать полностью на 
http://enovosty.com/uk/news_politics-ukr/full/1709-identifikaciya-soten-krimskix-zradnikiv-ukraini-yak-znajshli-zradnikiv-i-yak-ix-pokarayut

0

Коментарі