хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

США поставлять потужну летальну зброю Україні

Вашингтон готовий розширити поставки летального зброї в Україні, – Волкер

Постійний представник США в НАТО і спецпредставник Держдепартаменту США по Україні Курт Волкер впевнений, що Україні зараз гостро необхідна підтримка інших країн.

Вашингтон готовий розширити поставки летального зброї в Україні, – Волкер, інформують Економічні новини.

Американський дипломат повідомив про це в інтерв'ю виданню The Guardian.

Курт Волкер заявив, що на сьогоднішній момент Сполучені Штати Америки цілком здатні збільшити поставки озброєння на територію України.

Америка, за даними спецпредставника Держдепартаменту США по Україні, може доставляти в нашу країну летальну озброєння. Волкер додав, що Україні зараз терміново потрібно розвивати флот і збільшити воєнізовані повітряні сили.

«Їм необхідно відтворити флот, а також у них дуже обмежені повітряні військові сили. Думаю, нам варто зайнятися питанням повітряної захисту », – заявив дипломат в бесіді з журналістом The Guardian.

Волкер зазначив, що без допомоги Європи та Америки тут не обійтися. «І звичайно ж, їм потрібна підтримка у вигляді смертоносної зброї», – підсумував політик.

В кінці 2017 го року Державний департамент США заявив про готовність передати Україні летальну зброю. Влада Америки тоді повідомили про видачу спеціального документа ліцензії на доставку до Києва потужних типів озброєння, виробленого американською корпораціями.

Читать полностью на http://enovosty.com/uk/news_politics-ukr/full/109-vashington-gotovij-rozshiriti-postavki-letalnogo-zbroi-v-ukraini-volker

3

Коментарі

12.09.18, 08:59

***їм потрібна підтримка у вигляді смертоносної зброї***

Це вже давно відомо! = Америка НА ТЕРИТОРІЇ України веде війну з РФією - ДО ОСТАННЬОГО УКРАЇНЦЯ!!!

Бийтеся, ЙОЛОПИ!!!
А ми вам З ОБОХ СТОРІН підкинемо найсмертоноснішої зброї!!!

    22.09.18, 13:18

      32.09.18, 18:50Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

      Не бийся так головою об стінку, бо явно йде не накористь розумовим здібностям.
      Хоча, а воно треба козі баян?

        42.09.18, 19:22Відповідь на 3 від Богдан Бо

        Не бийся так головою об стінкуБодя, цей смайлик показує, ЯК Б'ЮТЬСЯ ЙОЛОПИ своїми тупими макітрами об стіну...- мені жаль тупого ЛОХтората, який ще й досі НЕ ВТОРОПАВ, що його ВИКОРИСТОВУЮТЬ - згідно "Жидо-Заповідів" покойного ребе Шнеєрзона від 22.02.2010р.
        http://photo.i.ua/user/295100/213374/13065016/ = В этой Войне Дураков, славянское быдло будет ОСЛАБЛЯТЬ СЕБЯ – и УКРЕПЛЯТЬ НАС, Главных Дирижеров Смуты!
        Поки що все успішно йде ПО ЇХ ПЛАНУ – тупії ЛОХи б'ються ЗА ВЛАДУ ЖИДО-ОЛІГАРХІВ – аж гай шумить!
        А хто ВИЖИВ у тій Війні – того бистренько ТУТ ВІДСТРІЛЮЮТЬ \як Сашка Білого та "Лісника"!\, а інших – розсаджують по СІЗО і тюрмах – щоб не заважали ёбчеству весело жити.., а 3.500.000 заробітчанам \на чолі з Петею!\ – весело працювати на благо Головного Ворога!

          53.09.18, 13:15

          Антиукраїнське, антидержавне шЛяшко! Ти ще живий?

            63.09.18, 13:16

            Від шЛяжка рашизмом пре більше, як від цигана димом і немитим тілом...