хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Не так вчитися, як емігрувати в Європу.


Найбільше запрошень на навчання в Україні отримали громадяни Марокко — МОН
31 липня, 2018 16:43  

Понад 25 тисяч іноземних студентів отримали офіційне запрошення на навчання в Україні. Серед них найбільше громадян Марокко — понад 4 тисячі.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки України.

За даними відомства, загалом у період з 1 січня по 31 липня офіційне запрошення на навчання в Україні отримали 25 263 іноземці.

Найбільше запрошень отримали громадяни Марокко (4254), Індії (3210), Нігерії (1987), Туркменістану (1724) та Єгипту (1161).



Інфографіка Міністерства освіти та науки України

«Оприлюднені дані свідчать про те, що цьогоріч можливість навчатися в Україні отримали більше іноземців, ніж у попередні роки. Для порівняння — за сім місяців 2017 року було зареєстровано 18 214 запрошень, а у 2016 кількість запрошень склала близько 12 тисяч», — заявила директорка Українського державного центру міжнародної освіти МОН Олена Шаповалова.

Як повідомлялося, польська влада запустила проект з працевлаштування українських студентів.

Велика Британія спростить візові вимоги для іноземних студентів з 25 країн.

Таджицьким науковцям та студентам заборонили виїзд за кордон без спецдозволу
https://hromadske.ua/posts/naibilshe-zaproshen-na-navchannia-v-ukraini-otrymaly-hromadiany-marokko-mon
2

Коментарі

14.08.18, 18:50

Випускники українських вишів не можуть влаштуватися на роботу за спеціальністю в Україні! Іде бездарне, бездумне або навіть руйнуюче Україну(ВОРОЖЕ) розбазарювання молодих освічених і талановитих національних кадрів. Наша землячка закінчила харківську Академію, не змогла влаштуватися за фахом в Україні і сьогодні працює на Росії начальником відділу за фахом.Польща, Росія, Чехія наввипередки зовуть наших спеціалістів до себе!