хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Неосвічені угри є проблемою НАТО

Порошенко розповів про свою зустріч з Орбаном на саміті НАТО
СУБОТА, 14 ЛИПНЯ 2018, 15:15
Президент Петро Порошенко на саміті НАТО у Брюсселі провів коротку зустріч з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном й домовився про продовження перемовин на рівні міністрів щодо мовного питання закону про освіту.


Про це він заявив в інтерв'ю українським телеканалам, йдеться у повідомленні  на сайті президента.

"У нас є і має бути діалог з угорцями. На саміті я мав коротку зустріч з прем'єр-міністром Віктором Орбаном, ми домовилися про те, що на рівні міністрів закордонних справ і міністрів освіти негайно продовжимо діалог й імплементуємо рішення Венеціанської комісії, але Україна буде захищати свої національні інтереси" - підкреслив Порошенко.

Він також наголосив, що нікому - ані Росії, ані п'ятій колоні всередині України, ані країнам всередині НАТО не вдасться заблокувати українську інтеграцію в Альянс.

"З Україною не можна розмовляти мовою шантажу, ми це не приймаємо і це ні до чого не приведе. На моє глибоке переконання, хто буде розмовляти мовою шантажу, той опинитися в ізоляції сам", - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, глава МЗС Угорщини Петер Сійярто нещодавно заявив, що його країна не підтримуватиме зближення України з НАТО, доки Київ не припинить наступ на угорську меншину

1

Коментарі

119.07.18, 14:50

Порошенко правильно родить що не здається на шантаж Угорщини.Тим більше що в Угорщині проживають багато українців і їм ніхто не вчить дітей українською мовою. Коли б Угорщина створила умови для навчання дітей виходців з України українською мовою то тоді вона могла б мати претензії до України. Кожна держава створює своє бачення світу у своїх громадян. Врешті кожна із суміжних держав за певних обставин може стати нам ворогом.

    219.07.18, 18:55Відповідь на 1 від Nikolka

    Головне, що коли хочеш чогось досягти, то намагаєшся по-доброму домовитися, а коли хочеш просто сварки - тоді наглієш, що і робить Угорщина і уряд Орбана.
    Як є жарт, що на весілля завалюється купа бандюків і каже: "Бійку замовляли? Не переживайте: все вже оплачено!"