хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Економіка України зростає

Економіка України зростає вісім кварталів поспіль. Про це на ФБ пише Олеся Яхно-Бєлковська.

Мовою цифр, інформує Економічні новини.

Економіка України зростає вже вісім кварталів поспіль: Декілька показових цифр

1. Після подолання падіння економіка України зростає вже вісім кварталів поспіль. У першому кварталі 2018 року зростання ВВП становило 3.1%.

2. Зростання капітальних інвестицій у першому кварталі 2018 р. становив 37.4%. Найбільші обсяги інвестицій спрямовано в промисловість (вкладено кошти в оновлення обладнання), будівництво, транспорт, сільське господарство (крім того, уряд цього року виділив значні суми на підтримку аграріїв).

Читайте: Економіка України повернеться до зростання (МВФ)

3. Перехід економіки від сировинної моделі до технологічної. У січні-квітні 2018 р. (порівняно з аналогічним періодом попереднього року) машинобудування зросло на 6,8%, виробництво комп’ютерів, електронної та оптичної продукції – на 9,4%, виробництво машин та устаткування для металургії – на 9%.

4. Зовнішньоторговельний обіг товарів за січень-квітень 2018 р. збільшився на 14%, або на 4 млрд дол. (порівняно з аналогічним періодом попереднього року).

Зрозуміло, що про позитивні зміни можна говорити тоді, коли ці позитиви стануть відчутні на рівні звичайних громадян, про що наразі ми не можемо говорити. Також зазначимо, що Україна має зовнішні боргові зобов’язання (зокрема накопичені довоєнними урядами).

2

Коментарі

17.07.18, 05:50

***про позитивні зміни можна говорити тоді, коли ці позитиви стануть відчутні на рівні звичайних громадян,
ПРО ЩО НАРАЗІ МИ НЕ МОЖЕМО ГОВОРИТИ***

Але говоримо!!!

    27.07.18, 10:15

    А до чого тоді ЗМІ нагнітають про долар по 40??Як у моєму місті так робота кипить. Асфальтують вулиці(магістральні-транзитні ще в минулому році зробили), будують фонтан на Соборному майдані, міняють тротуарну плитку. На дошках оголошень підприємці шукають кваліфікованих станочників, менеджерів, зварювальників і т.д. На заводах отримали нові замовлення, розширюється виробництво.

      37.07.18, 20:19

      У москалів є дуже влучна фраза:"Свежо предание, но верится с трудом!!! "