хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

шоколадні яєчка в глибокій жопі !!!

Найбільше голосів за результатами опитування отримала лідер партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко та її політсила.

Якби вибори президента України та Верховної Ради відбувалися у червні, то найбільшу кількість голосів отримали б лідер партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко, а 5-відсотковий бар’єр подолали б вісім політичних партій.

Відповідні дані соціологічного опитування оприлюднив Київський міжнародний інститут соціології.

Так, серед українців, які визначилися зі своїм вибором, 19,5% респондентів проголосували б за партію ВО "Батьківщина" (лідер Юлія Тимошенко), 14,4% - за партію "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка, 10,5% - за партію "Опозиційний блок", 10,3% - за партію "За життя" Вадима Рабиновича, 9,7% - за Радикальну партію Олега Ляшка, 7,3% голосів отримала б партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність", 6,2% - партія "Блок Святослава Вакарчука", 5,2% - партія "Слуга народу" Володимира Зеленського. Решта партій отримали б менше 5% голосів.

Разом із тим, якби у виборах не брали участь політсили Вакарчука та Зеленського, ці ж партії отримали б більше голосів, проте жодна інша партія все одно не змогла б подолати 5% бар’єр.

Водночас президентські перегони виграла б Юлія Тимошенко - 22,8% серед тих, то визначився і збирається прийти на дільницю (якби в виборах брали участь Святослав Вакарчук та Володимир Зеленський, лідер "Батьківщини" отримала б 19,5%), на другому місці опинився Анатолій Гриценко - 16% (12,6% відповідно), замикає трійку лідерів Олег Ляшко - 13,2% (10,7% відповідно).

Зазначимо, чинного главу держави Петра Порошенка (10,5%) за результатами опитування випередив би співголова партії "Опозиційний блок" Юрій Бойко (10,6%), до того ж розрив став би ще очевиднішим, якби у виборах брали участь Зеленський та Вакарчук - 8,5% та 10,2% відповідно.

Своєю чергою Зеленський отримав би 8,3%, а Вакарчук 7,4% голосів виборців.

Нагадаємо, раніше 

Понад 80% українців незадоволені напрямком, яким рухається країна
понад 80% українців розповіли, що незадоволені напрямком, яким рухається країна. Так, 47,3% підтримують вступ України до ЄС, тоді як 11,9% виступають за приєднання до Митного союзу. Близько 30% українців вважають, що наша країна мусить рухатись власним шляхом і їй не варто орієнтуватись ні на Євросоюз, ні на Митний союз. Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/sociologi-oprilyudnili-elektoralni-vpodobannya-ukrayinciv-1176936.html
2

Коментарі

125.06.18, 21:02

Будемо з дружиною голосувати за Гриценка. За Петю тільки в випадку якщо він буде в другому турі або з Юлею, або з Бойко-Рабіновичами.

    228.06.18, 11:04

    Пора МЕНЯТЬ ПРАВИЛА ИГРЫ на НАШЕМ Украинском Поле –
    а не бесконечно менять ЧУЖИЕ СВИНЫЕ ЖИДО-РЫЛА
    у нашего УКРАИНСКОГО "Корыта Власти"!
    \Татьяна Монтян\
    Може хто РАДІЄ, що ЖидЮлька випереджає Петюньку по рейтингу...
    Але вона - з того ж самого Жидо-Олігархо-Племені, що й ВСІ ІНШІ кандидати...

    ЖидЮлька абсолютно НІЧИМ не відрізняється від своїх Жидо–пАпІредників!
    Навіть її "найлепший друг" Куля–в–Лоба сказав про неї:
    "Тимошенко – це ЯНУКОВИЧ у спідничці!".

    Не дай Боже, щоб наш край опинився у владі цього ЖИДО-Племені!
    Бо воно, мов шашіль – СТОЧИТЬ нашу Україну, і ВИСМОКЧЕ наш люд!
    \Олена Пчілка, мама Лесі Українки. "Викинуті Українці: до Жидівсько–Української справи"\