хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

США звернулися з важливою вимогою до РФ

Представник Сполучених Штатів в ОБСЄ закликала РФ негайно дозволити доступ до політв’язнів.



“Ми вражені”: У США звернулися з важливою вимогою до РФ

Сполучені Штати Америки обурені відмовою російської влади допустити українського омбудсмена Людмилу Денисову до незаконно ув’язнених українців Олега Сенцова та Володимира Балуха. Про це заявила на засіданні Постійної ради ОБСЄ у Відні тимчасово повірена у справах США при ОБСЄ Мішель Сайдерс, передає “Укрінформ”, інформує Економічні новини.

“Ми вражені, що Росія відмовила українському омбудсмену в доступі до українського режисера й активіста Олега Сенцова, який страждає в ув’язненні в Росії за сфабрикованими звинуваченнями в тероризмі”, – наголосила представник США. Вона нагадала, що Сенцов голодує вже 38-й день, а також висловила занепокоєння станом ще одного українського політв’язня в Росії, який голодує, Володимира Балуха.

“Ми також стурбовані станом активіста Володимира Балуха, який голодує вже 95-й день. Російська влада повинна негайно дозволити українському омбудсмену доступ до цих вязнів і без зайвих зволікань звільнити всіх, кого незаконно утримує”, – заявила Сайдерс.


3

Коментарі

125.06.18, 18:26

Та кацапам пох.... З ними слід поступати як з сільським хуліганом-п'яницею під сільським клубом: штахетиною по хребті! Іншої мови кацапорашисти не розуміють!

    225.06.18, 20:11Відповідь на 1 від ЧарКес

    Дякую, дуже допомогли.